Halloween onderweg naar Disneyland Parijs

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van maandag 6 september 2021.

  • We beginnen in Parijs deze Roundup. Vorige week maakte Disneyland Parijs namelijk de plannen bekend voor Disney’s Halloween Festival. Je kunt op de foto met klassieke Disney schurken Captain Hook, Cruella en Maleficent. Ook kan je een enge draak tegenkomen (spannend!) en genieten van het Mexicaanse Día de Muertos in Frontierland, met bijpassende muziek en dansende skeletten!
  • Op de website van Disneyland Parijs is plotsklaps de geplande renovatie van It’s A Small World verdwenen (via Carlo). De attractie zou op 27 september sluiten, maar bij deze informatie is in stilte van de site verwijderd.
  • Walt Disney World heeft de openingstijden tot en met de tweede week van november gedeeld. Vooral in het Magic Kingdom zijn wat veranderingen vanwege de kerstavond openstellingen.
  • Uiteraard kijken we uit naar de opening van ‘Remy’s Ratatouille Adventure’ en het vernieuwde Frankrijk Paviljoen in EPCOT. Chip & Co had dit weekend de eerste foto’s en video’s van de attractie en het themagebied, waaronder onderstaande “on ride video”.
  • Opnieuw “trouble in paradise” bij Marvel Studios: na de zaak Scarlett Johansson staat nu ook het regieduo Joe & Anthony Russo op hoge poten. Ze willen niet terugkeren bij Marvel zo lang er geen duidelijke afspraken zijn over Disney’s release plannen met de films.
  • Is er dan wel wat positiefs te melden over Marvel? Jazeker! Shang-Chi lijkt het Labor Day box office record (uit 2007) te gaan verpletteren met een opening van 75 tot 85 miljoen dollar (via Mark). Als de cijfers van het volledige weekend bekend zijn (waarschijnlijk later vanmiddag), lees je ze in de eerstvolgende Daily Disney Roundup.
  • Naast financieel succes heeft de film ook succes bij het publiek en de critici. De film heeft namelijk een dikke 92% score op Rotten Tomatoes en een 98% publieksscore.
  • Over Shang-Chi gesproken: om de release van de film te vieren zijn Shang-Chi en Death Dealer vanaf deze week te zien in Avengers Campus in Disney California Adventure. Ook is er speciale merchandise in shopDisney en de Amerikaanse resorts. Simu Liu en Awkwafina maken je nog even enthousiast in onderstaande video.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.