Halfway to the Holidays: Kerst in de Disney parken

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 24 juni 2022.

Nieuws uit de parken

  • Gisteren was het Halfway to the Holidays, oftewel over een half jaar is het kerst. Disney greep dit moment aan om aankondigingen te doen over de manier waarop de verschillende parken kerst gaan vieren.
  • In Disneyland in Anaheim is de terugkeer van avondentertainment aangekondigd. Het gaat om World of Color – Season of Light en de vuurwerkshow Believe… In Holiday Magic.
  • In Walt Disney World keert dit jaar Mickey’s Very Merry Christmas Party terug. Op verschillende avonden in november en december zal dit evenement plaatsvinden. Prijzen liggen tussen de 149 en 199 dollar.
  • Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind is nog maar net open, maar er is nu al een overlay aangekondigd. In de kerstperiode zullen de huidige liedjes vervangen worden door kerstliedjes.
  • In Parijs wordt Disney Enchanted Christmas van 8 november tot en met 8 januari georganiseerd. De Mickey’s Dazzling Christmas Parade is er overdag maar ook met een versie in de avond.

Bioscoop en Disney+

  • Halfway to the Holidays is niet alleen een begrip binnen de parken. Ook Disney+ doet mee. De eerste castfoto van The Santa Clauses is onthuld. Deze serie is een spin-off van de drie The Santa Clause films met Tim Allen. Hij keert ook terug in deze serie.
  • Thor: Love and Thunder is in première gegaan. Chris Hemsworth, Natalie Portman, Taika Waititi en anderen betraden de rode loper in Los Angeles. De rest van de wereld kan vanaf 6 juli de film gaan bekijken in de bioscoop.
  • Volgens The Direct is actrice Milan Ray gecast voor een rol in de MCU film Blade. Ze speculeren ook over welk personage uit de comics ze mogelijk gaat vertolken.
  • Disney+ heeft ter gelegenheid van Pride Month het evenement Say It With Pride: Disney+ Celebrates Pride 365 aangekondigd. Donderdag 30 juni vindt het plaats. En alhoewel Disney+ in de app zelf kan livestreamen, zal dit evenement via YouTube en Facebook gestreamd worden.
  • Voor verschillende titels zijn gisteren trailers verschenen. Bijvoorbeeld voor Zombies 3 en het derde seizoen van Solar Opposites. Ook verscheen er een trailer voor het vierde seizoen van de FX serie What We Do in the Shadows.

Overig nieuws

  • Gisteren was het eindelijk zover: samen met een grote groep Donalteurs naar de bioscoop voor Lightyear. Zeker voor herhaling vatbaar!

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.