Guided tours zijn terug in Disneyland

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 6 oktober 2022.

Nieuws uit de parken

  • Voor het eerst sinds 2020 is het binnenkort weer mogelijk om een guided tour in Disneyland te boeken. De twee beschikbare tours zijn vooralsnog Walt’s Main Street Story en Holiday Time at the Disneyland Resort.
  • Indiana Jones Adventure, de indrukwekkende darkride in Disneyland, gaat binnenkort voor een maand dicht voor onderhoud.
  • Gisteren onthulde Disneyland Parijs flink wat nieuwe merchandise. Denk aan speciale kerstkleding en ornamenten van de parade, meer details over het Monopoly-spel en drie gedetailleerde beelden van Kevin & Jody.
  • Disneyland Parijs heeft gisteren een nieuw bedrijventerrein vlakbij het resort aangekondigd. Dit wordt ontwikkeld door Real Estate Development by Euro Disney in samenwerking met Val d’Europe en zou in de lente van 2025 klaar moeten zijn.

Bioscoop en Disney+

  • Op 26 oktober kun je op Disney+ kijken naar Tales of the Jedi. In zes geanimeerde shorts volgen we daarin Ahsoka Tano en Count Dooku. Gisteren verscheen de poster van dit Star Wars project.
  • Vanaf het komende (negentiende) seizoen is Grey’s Anatomy in het Verenigd Koninkrijk exclusief te zien op Disney+. Het is onwaarschijnlijk dat dit in Nederland ook gaat gebeuren. Daar is de serie eerst te zien op NET 5.
  • In de aflevering van She-Hulk: Attorney at Law van vandaag maakt het Marvel personage Leap Frog zijn opwachting. In een grappige featurette doen verschillende castleden zogenaamd auditie voor deze rol. Blijf vooral tot het einde kijken!

Overig nieuws

  • Voor de zomer controleerde dit verhaal DisTwitter en andere fanmedia voor weken: Reedy Creek Improvement District en Disney’s reactie op de zogenaamde Don’t Say Gay Bill. Variety zoomt uit en probeert de balans op te maken.
  • Marvel en Pfizer hebben samengewerkt aan een comic die meer bewustzijn moet creëren rondom COVID-19 vaccins. In de comic nemen de Avengers het op tegen Ultron terwijl “gewone” mensen wachten op hun COVID-19 vaccinatie.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.