Gerucht: Rogers The Musical keert februari 2024 terug

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 26 september 2023.

Nieuws uit de parken

  • Op 31 augustus was Rogers: The Musical voor het laatst te zien in het Hyperion Theater in Disney California Adventure. Maar volgens een gerucht is dit niet permanent. De Marvel show zou namelijk in februari 2024 terugkeren op dezelfde locatie.
  • Het Walt Disney World Resort heeft meerdere nieuwe Disney PhotoPass experiences toegevoegd. Onder andere Magic Shots gebaseerd op Ahsoka, de Muppets en Halloween.
  • De Cast Members in Disneyland Parijs krijgen een nieuwe name tag. Het design is wit met blauw en naast het kasteel zien we ook It’s a small world, de koets van Assepoester, de Quinjet in Avengers Campus en Space Mountain.
  • In Disneyland Parijs zullen beide parken op 31 december geopend zijn tot 1 uur ‘s nachts. Voor deze avond is geen apart ticket nodig, dus iedereen met normale toegang kan die avond oud & nieuw vieren in Disney sferen.

Bioscoop en Disney+

  • Een nieuwe compilatievideo ter gelegenheid van Disney 100. In de video, op de muziek van “Somewhere Only We Know” van Keane, zien we veel fragmenten uit films en series van de afgelopen honderd jaar.
  • De Walt Disney Animation Studios film Wish viert natuurlijk ook het honderdjarig bestaan van Disney. En dus zal de film vol zitten met verwijzingen naar andere films. Bijvoorbeeld de vergiftigde appel uit Snow White and the Seven Dwarfs.
  • Dit jaar bestaat de film Frozen alweer tien jaar en Disney laat dit niet zomaar voorbij gaan. Op YouTube en andere social media kanalen verscheen onderstaande video en op 15 en 22 oktober is de Frozen Sing-A-Long te zien in de Nederlandse bioscopen.
  • De aflevering titels van de Goosebumps serie zijn onthuld. Veel titels verwijzen naar de boeken waarop de serie is gebaseerd. De eerste vijf afleveringen verschijnen op 13 oktober als onderdeel van Hallowstream. Daarna elke week een nieuwe aflevering.
  • In een nieuwe featurette ter promotie van het tweede seizoen van Loki wordt teruggekeken op het verleden. We zien de eerste auditie van Tom Hiddleston, de films en evenementen. Ook zal er in Londen The TVA Experience zijn. Loki seizoen 2 is vanaf 6 oktober te streamen op Disney+.

Overig nieuws

  • Eerder dit jaar vonden er meerdere ontslagrondes plaats bij Disney. In totaal zo’n 7000 ontslagen. Disney merkt daar nu de negatieve gevolgen van. In Beijing werden meer dan 300 mensen ontslagen die zich bezig hielden met streaming. Daardoor ontstonden er technische problemen op de streamingplatformen van Disney.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.