Gerucht: Play Pavilion in EPCOT gecanceld?

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 6 september 2022.

Nieuws uit de parken

  • Het gerucht gaat dat het Play Pavilion in EPCOT niet genoemd gaat worden komend weekend tijdens D23 Expo. Bronnen beweren dat het project gecanceld is of slechts in een uitgeklede versie gerealiseerd gaat worden. Uiteraard is het even afwachten wat er daadwerkelijk gaat gebeuren met het oude Wonders of Life Pavilion.
  • In Walt Disney World heb je, door ingenieuze systemen, weinig last van muggen en alligators. Toch is er nu een nieuwe ‘plaag’ in de parken in Orlando uitgebroken: eekhoorns.
  • Ernesto De La Cruz uit Pixar’s Coco heeft zijn opwachting gemaakt tijdens Oogie Boogie Bash in Disneyland. Veel fans zijn onder de indruk. Ook andere karakters zoals Madam Mim, Bruno en Mother Gothel waren te zien.
  • Vorige week meldden we al wat Disneyland Parijs allemaal gepland heeft voor het komende kerstseizoen. Disney Tourist Blog gaat er nog eens doorheen in een uitgebreid artikel, waarbij niet alleen de speciale toevoegingen, maar ook de klassieke onderdelen van kerst in Parijs worden besproken.
  • Er is meer bekend geworden over Disney+ Day in Disneyland Parijs aanstaande donderdag. Zo komt er een Dazzling Disney+ Procession en een speciale extra avondshow.

Bioscoop en Disney+

  • Op Disney+ Day (8 september) verschijnt Cars on the Road op Disney+. Bekijk hier een fragment en hieronder de leader van de serie, gezongen door Bobby Hamrick.
  • Het lijkt er op dat de Star Wars animatieserie The Bad Batch eind van deze maand terugkeert met het tweede seizoen. Het Twitter account On the Red Carpet van ABC noemt de serie in een overzicht van september releases.

Overig nieuws

  • Giancarlo Esposito kennen we als slechterik Moff Gideon in The Mandalorian. Tijdens een Fan Expo Canada 2022 Q&A vertelde de acteur dat hij die rol ook graag in de door Massive Entertainment geproduceerde Star Wars game wil spelen. De twee werkten eerder samen voor de game Far Cry 6 en dat is blijkbaargoed bevallen.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.