Genie+ komt naar Disneyland

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 7 december 2021.

Nieuws uit de parken

  • Geen nieuws, wel leuk om te weten: Donalteur Max kwam gisteren de hoogste baas van de parkendivisie, Josh D’Amaro, tegen in het Downtown Restaurant in Hotel New York: The Art of Marvel.
Zo spot je Josh D’Amaro in het wild! 📷: Donalteur Max

Bioscoop en Disney+

  • Het is officieel, want de grote baas heeft het gezegd: Charlie Cox zal terugkeren in de rol van Daredevil in het MCU. Als we hem dus binnenkort gaan zien, is het de Marvel Netflix versie van het karakter.
  • Destin Daniel Cretton, regisseur van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, heeft een exclusieve deal gesloten met Marvel Studios en Hulu’s Onyx Collective. Hij werkt nu al aan een MCU serie voor Disney+ en zal ook terugkeren in de regisseursstoel voor het vervolg op Shang-Chi.
  • Encanto heeft opnieuw de koppositie in het Amerikaanse box-office weekend gegrepen. Marvel-film Eternals blijft in de top-5.
  • FX zal net als National Geographic een zelfstandig merk worden. Hierdoor verdwijnt in Amerika de benaming ‘FX on Hulu’. Binnen Hulu bestaat er al een eigen hub voor content van FX. Of het merk internationaal ook een eigen hub krijgt binnen Disney+ is niet bekend.

Overig nieuws

  • Nog maar een paar weken, dan doet Bob Iger definitief de deur achter zich dicht en is hij vertrokken bij de Walt Disney Company. In zijn afscheidsbrief benadrukt hij nogmaals het belang van creativiteit voor het bedrijf.
  • Ter gelegenheid van de release van Spider-Man: No Way Home zullen vanaf 10 december twee nieuwe outfits uit de film toegevoegd worden aan Marvel’s Spider-Man Remastered voor de PlayStation 5.
  • In 2022 verschijnt Star Wars: Hunters voor mobile en Nintendo Switch. De gameplay trailer is nu vrijgegeven.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.