Genie- op eerste dag in Anaheim

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 9 december 2021.

Nieuws uit de parken

  • Mickey’s Toontown staat voor een flinke verbouwing en er wordt in de nieuwe plannen ruimte gemaakt voor Walt’s Dreaming Tree.
  • Als onderdeel van de transformatie van Roger Rabbit’s Car Toon Spin, de attractie in Mickey’s Toontown, is er nu een nieuw figuur van Jessica Rabbit geplaatst.
  • De trein in Walt Disney World staat al een tijdje stil in verband met de bouw van Tron: Lightcycle Run. We hebben de afgelopen weken al gezien dat er hard wordt gewerkt aan de tunnel voor de trein in Tomorrowland, nu krijgen we ook de bevestiging dat er binnenkort zal worden getest met de trein.
  • Nu Orbitron in Disneyland Parijs terug uit de steigers is gekomen, is het nieuwe ‘hokje’ voor de dienstdoende Cast Member ook onthuld.
  • DLP Report deelt de eerste beelden van de nieuwe ‘security gates’ in Disneyland Paris

Bioscoop en Disney+

  • Disney+ Deets neemt een kijkje achter de schermen bij de klassieke kerstfilm Home Alone…de originele! 😉
  • The Book of Boba Fett heeft een nieuwe promo gekregen. Het YouTube kanaal Star Wars Explained heeft een korte breakdown.
  • Er is ook nieuws over een andere Star Wars serie. Lucasfilm heeft namelijk Amandla Stenberg op het oog voor de hoofdrol in The Acolyte. De serie speelt zich af tijdens de laatste dagen van The High Republic (ongeveer vijftig jaar voor The Phantom Menace) en wordt gemaakt door Leslye Headland. Zij heeft eerder voor Netflix het succesvolle Russion Doll gemaakt.

Disney Cruise Line

  • Walt Disney Imagineering heeft op Instagram foto’s gedeeld van de Disney Wish. Op de foto’s is het smeederk in de vorm van het logo te zien. Dit logo zal achterop het schip prijken.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.