Film gebaseerd op Figment in de maak

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 29 september 2022.

Nieuws uit de parken

 • RTL Nieuws schreef een artikel over orkaan Ian en sprak met Disney-fan Fouad die daar nu is om de parken te bezoeken. Fouad vertelt over de voorzorgsmaatregelen die getroffen worden. Ook onze eigen Ralf werd geïnterviewd op BNR Nieuwsradio.
 • Omdat de parken van Walt Disney World vandaag gesloten zijn vanwege orkaan Ian, zal ook Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party van vanavond niet doorgaan. Gasten die tickets gekocht hadden met een credit- of debitcard of een Disney Rewards Card krijgen hun geld automatisch terug. Andere gasten moeten contact opnemen met Walt Disney World.
 • Als het goed is gaan de parken morgen, 30 september, weer open. Toch is het niet mogelijk om nog nieuwe reserveringen voor die dag te maken. Waarschijnlijk wil Disney afwachten hoe de parken erbij liggen als het weer is opgeklaard.
 • En wat doe je dan als je als verblijfsgast niet naar de parken kan? Spelletjes spelen! Die worden veel gekocht zoals bij de Animal Kingdom Lodge.
 • Vanaf 25 november gaat in EPCOT het Festival of the Holidays van start. Dit jaar is er een nieuwe Holiday Kitchen. Het gaat om het Latijns-Amerikaans geïnspireerde Nochebuena Cocina.
 • Hotel Sante Fe heeft speciaal voor Halloween een nieuw, aangepast billboard gekregen.
 • Morgen verschijnt in Disneyland Parijs een nieuwe gelimiteerde Attraction Key. Het gaat deze keer om La Cabane des Robinson.
 • Om de dertigste verjaardag van Disneyland Parijs te promoten vond gisteren in het Val d’Europe winkelcentrum een optreden plaats van de dansers uit het park.

Bioscoop en Disney+

 • Disney werkt momenteel aan een film gebaseerd op Figment, het paarse draakje dat ook de mascotte is van het Imagination! paviljoen in EPCOT. De film wordt geproduceerd door Point Grey Pictures, het film- en televisieproductiebedrijf van acteur en komiek Seth Rogen.
 • Gisteren werd Deadpool 3 aangekondigd met de terugkeer van Hugh Jackman als Wolverine. Fans hadden toch enkele vragen over hoe dit kan aangezien (SPOILER!) het personage in de film Logan stierf. Ryan Reynolds en Hugh Jackman geven uitleg. Of toch niet?
 • Op 19 oktober verschijnt In the Soop: Friendcation op Disney+. Deze reality serie volgt de vijf vrienden Park Seo-joon (The Marvels), rapper Peakboy, Choi Woo-shik (Parasite), Park Hyung-sik (Soundtrack #1) en V (BTS) tijdens een tripje buiten de spotlights.

Overig nieuws

 • Sinds gisteren gaan duizenden kinderen weer langs de deuren om kinderpostzegels te verkopen. Dit jaar staat Duckstad bewoners op de zegels ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van het Donald Duck weekblad.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.