Fantasy Springs in Tokyo vanaf lente 2024 open

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 27 oktober 2022.

Nieuws uit de parken

  • The Oriental Land Company heeft aangekondigd dat Fantasy Springs, de nieuwe haven in Tokyo DisneySea, in de lente van 2024 zal openen. De verschillende onderdelen in het themagebied hebben de volgende namen gekregen: Frozen Kingdom, Rapunzel’s Forest en Peter Pan’s Neverland.
  • Zoals inmiddels bekend is gaat Disney’s Blizzard Beach op 13 november weer open. Via Blog Mickey hebben we de eerste foto’s van de Anna en Elsa figuren die geplaatst zijn. Het gaat om de jongere versies van de karakters.
  • Twee nieuwe Legacy Lightsabers zijn binnenkort te koop in Galaxy’s Edge. Het gaat om de lightsabers van Qui-Gon Jinn en Count Dooku. Overigens gaan de prijzen van Legacy Lightsabers wel omhoog.
  • In Disneyland Resort worden steeds meer kerstdecoraties aangebracht. Zo is er meer sneeuw toegevoegd aan het kasteel van Doornroosje en in Disney California Adventure zijn guirlandes toegevoegd aan de ingang van The Little Mermaid – Ariel’s Undersea Adventure.
  • Een deel van Frontierland in Disneyland Parijs is veranderd in Minnie’s Pumpkin Party ter voorbereiding op de Halloween feesten op 29 en 30 oktober.
  • Disney CEO Bob Chapek heeft in een Q&A sessie met de Wall Street Journal iets gezegd over het reserveringssysteem in de parken. Hij herhaalt nogmaals dat het in zijn opinie zorgt voor een betere gastbeleving.

Bioscoop en Disney+

  • Tijdens de jaarlijkse Saturn Awards is Disney vaak in de prijzen gevallen. De beste fantasy serie is Loki, de beste gelimiteerde serie is Obi-Wan Kenobi en de beste animatieserie is The Bad Batch. Ook vielen veel acteurs in de prijzen: Oscar Isaac (Moon Knight), Ming-Na Wen (The Book of Boba Fett), Moses Ingram (Obi-Wan Kenobi), Iman Vellani (Ms. Marvel) en Hayden Christensen (Obi-Wan Kenobi). Spider-Man: No Way Home is uitgeroepen tot beste superheldenfilm.
  • In de eerder genoemde Q&A sessie met de Wall Street Journal heeft Bob Chapek het ook gehad over hoe ze Disney+ meer gepersonaliseerd kunnen maken. Bijvoorbeeld door je ervaringen in de parken te koppelen aan je Disney+ account. De volledige Q&A sessie kan je hier kijken:
  • Voor iedereen die Enchanted nog gaat kijken in de aanloop naar de release van Disenchanted (vanaf 18 november beschikbaar) is er goed nieuws. De film uit 2007 is nu namelijk in 4K beschikbaar op Disney+.
  • Vannacht vond in LA de wereldpremière plaats van Black Panther: Wakanda Forever. Via Deadline kun je een fotogalerij bekijken van de sterren op de rode loper. The Hollywood Reporter verzamelde eerste reacties op de film.
  • Op de rode (paarse) loper van de première van Black Panther: Wakanda Forever werd Marvel Studios president Kevin Feige gevraagd naar de overstap van Guardians of the Galaxy regisseur James Gunn naar DC Studios. Feige zegt dat hij de eerste in de rij zal zijn om te zien wat Gunn produceert.

Overig nieuws

  • De game LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt binnenkort met een Galactic Edition. Hiermee krijgen spelers zes nieuwe character packs gebaseerd op Obi-Wan Kenobi, Andor, The Book of Boba Fett, The Clone Wars, Star Wars Rebels en LEGO Star Wars: Summer Vacation.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.