Fantasmic! keert in november terug in Walt Disney World

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 13 oktober 2022.

Nieuws uit de parken

  • Het is definitief: Fantasmic gaat terugkeren in Walt Disney World, namelijk op dinsdag 13 november. Uiteraard zal Disney’s Hollywood Studios weer de thuishaven van de show zijn.
  • Het is de vakbond van de Cast Members en de werkgeversvereniging van Walt Disney World nog niet gelukt om tot een geslaagd pakket afspraken te komen. Volgende maand gaat de zoektocht verder.
  • Er is een startdatum bekend voor de Magicband+ in Disneyland Resort. Het debuut van deze gadget in Anaheim zal op 26 oktober zijn.
  • Jaarpashouders van Disneyland Parijs hebben aangekondigd te gaan protesteren tegen het reserveringssysteem dat vanwege de coronapandemie werd ingevoerd. Het protest vindt plaats op 22 oktober voor het Disneyland Hotel. Deelnemers is gevraagd gele kleding en Mickey oortjes te dragen en om kalm en respectvol te blijven.
  • In Disneyland Parijs wordt natuurlijk ook weer reclame gemaakt voor de kerstperiode. Dit jaar is er ook weer een Nederlandstalige reclame.

Bioscoop en Disney+

  • Er komt een nieuw pakket shorts van Mickey Mouse onze kant uit, ditmaal onder de titel The Wonderful Autumn of Mickey Mouse. Vanaf 18 november te zien op Disney+.
  • Er is weer een “partnership” voor een Marvel-film gevonden: het automerk Lexus en Black Panther: Waranda Forever hebben een mooie commercial gemaakt met in de hoofdrol de Dora Milaje.
  • Animatie producer en regisseur Seth Kearsley heeft een pilot aflevering online gezet van een Kingdom Hearts animatieserie gebaseerd op de populaire games. De serie is uiteindelijk nooit gemaakt. In een aparte video geeft Kearsley meer uitleg.

Overig nieuws

  • Het fenomeen Bluey, dat vooral in Australië enorm populair is, zal dit jaar zijn debuut maken in de Macy’s Thanksgiving Parade. Bluey komt uit een Disney Junior-serie die ook in Nederland op Disney+ staat.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.