Extra scènes voor Mickey & Minnie’s Runaway Railway

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van maandag 13 december 2021.

Nieuws uit de parken

  • Mickey & Minnie’s Runaway Railway krijgt in de Anaheim versie waarschijnlijk extra show scènes vergeleken met de versie in Walt Disney World. Dit blijkt uit een nieuwe vergunning.
  • Niemand weet precies wat er nog over is van alle plannen voor de verbouwing van Future World in EPCOT. Gelukkig is er inmiddels voortgang te zien bij Moana: Journey of Water en er is een nieuwe vergunning afgegeven voor het werk aan of rondom Spaceship Earth. En oh, er zijn ook weer wat nieuwe foto’s vanuit de monorail bij Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind opgedoken.
  • Wat te doen als je last hebt van bijen? Bij Joffrey’s Kiosk in EPCOT is vanwege dit probleem besloten tijdelijk geen siropen en sauzen te serveren.
  • La Boutique du Chateau in Disneyland Parijs is weer geopend, nadat de winkel vorige week door waterschade gesloten moest blijven.

Bioscoop en Disney+

  • Disney heeft bevestigd dat Marvel’s Eternals vanaf 12 januari 2022 te zien zal zijn op Disney+. Dit is precies 70 dagen na de release in de bioscoop.
  • De opnames van Black Panther: Wakanda Forever zullen in januari weer hervat worden. In november moest men noodgedwongen tijdelijk stoppen nadat actrice Letitia Wright (Shuri) gewond was geraakt op de set.
  • Over een paar dagen kunnen we eindelijk gaan genieten van Spider-Man: No Way Home. Ter promotie van de film verscheen in Manhattan een echte kiosk van The Daily Bugle, de fictieve krant uit de wereld van Spider-Man.
  • De Amerikaanse zender ABC heeft een special over Steven Spielberg’s West Side Story uitgezonden. De special heet Something’s Coming: West Side Story en zal in Amerika op oudjaarsdag toegevoegd worden aan Disney+. Er is geen informatie bekend over een internationale release, maar op Youtube is de special, weliswaar opgeknipt, wel verschenen (deel 1, deel 2, deel 3).

Overig nieuws

  • Dat CEO Bob Chapek veel kritiek krijgt is een understatement. In een interview met Financial Times heeft hij aangegeven dat hij baalt van zijn reputatie als Bob Paycheck.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.