Enorme Harmonious Pontons in Epcot

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van maandag 14 december 2020.

  • Mocht je het gemist hebben, afgelopen zaterdag kwam D-Tales 218 online, waarin we alle grote aankondigingen van het Investor Day event bespraken. Klik hier om ‘m te beluisteren!
  • En er is water! De ‘iconische’ Epcot Fontein staat op punt om onthuld te worden. Het water loopt inmiddels.
  • De Harmonious pontons worden World Showcase Lagoon in gevaren. Enerzijds om te testen en anderzijds om permanent te blijven liggen om gedurende dag fonteinshows op te voeren. Het wordt nog een aardige klus om dit dusdanig te positioneren en aan te kleden, zodat dit geen blijvende obstructie voor de mooie vergezichten op de landenpaviljoens te vormen.
  • Disney is alweer gestopt met het digitaal plaatsen van mondkapjes bij attractiefoto’s op de gezichten van gasten die er geen dragen. Zoals je wellicht weet is het dragen van een mondkapje verplicht, ook in de attracties.
  • Martin stuurde ons onlangs deze heerlijke tip, die door het Investor Day nieuws wat is ondergesneeuwd (…): de constructie van Arendelle: World of Frozen in Hong Kong Disneyland:

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.