Eerste zaadjes geplant voor voorjaar in Walt Disney World

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 15 december 2021.

Nieuws uit de parken

  • Trouble in paradise: gisteravond heeft er kort een brand gewoed in het Magic Kingdom. Wat we nu weten is dat er een brand is ontstaan in de buurt van Cinderella Castle en dat er ook rook zichtbaar was. In een statement laat Disney weten dat het om een kleine brand ging en dat deze vrij snel geblust was. De beelden van de brandweerauto’s op Main Street zagen er onwerkelijk uit, maar laten ook zien dat Disney kordaat heeft ingegrepen om erger te voorkomen.

Disney+ en bioscoop

  • Na de Golden Globes volgen ook de nominaties voor de Critics’ Choice Awards. Disney doet het aan de filmzijde geweldig: West Side Story wordt maar liefst 11 keer genomineerd, The French Dispatch, Encanto en Cruella twee keer en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Raya and the Last Dragon, Luca en Free Guy één keer.
  • Morgen verschijnt Spider-Man: No Way Home in de Nederlandse bioscopen. Castleden Tom Holland, Zendaya en Jacob Batalon roepen het publiek op om de film niet voor anderen te spoilen.
  • Wilmer Valderrama (Encanto, That 70’s Show) gaat een gloednieuw project rondom Zorro produceren. Zelf gaat hij Don Diego de la Vega, oftewel Zorro, spelen.
  • Goed nieuws voor onze Vlaamse lezers: Disney is begonnen met het toevoegen van Vlaamse audiotracks op Disney+. Zo is Frozen nu ook in het Vlaams te bekijken en is het de bedoeling dat snel veel meer titels volgen.

Overig nieuws

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.