Eerste trailer: MCU’s Phase 5 van start met Quantumania

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 25 oktober 2022.

Nieuws uit de parken

  • De openingstijden van Disneyland Parijs voor de rest van het jaar zijn gepubliceerd. Tijdens de laatste weken van december zullen de parken een half uur eerder open gaan en blijft het Disneyland Park tot 22:00 uur geopend, terwijl het Walt Disney Studios Park om 21:00 uur dichtgaat.
  • Starbucks heeft al een paar jaar een redelijk succesvolle samenwerking met de Disney Parken. De koffiewinkel heeft een aantal series waarbij in verschillende steden unieke mokken van die stad of streek worden verkocht. Disneyland Parijs heeft al meerdere populaire mokken in de You are Here Serie, waarvan er één sinds kort als onderdeel van de dertigste verjaardag wordt verkocht. Gisteren werd de nieuwste mok, ter ere van Avengers Campus, onthuld.
  • Cyril Soreau, één van de bekendere Cast Members in Parijs, verlaat na 23 jaar de parken om een eigen bedrijf te beginnen.
  • Bezoekers in het Magic Kingdom kunnen overmorgen een bezoek van de U.S. Airforce Thunderbirds verwachten. Ter ere van National Veteran and Military Families Month zullen deze straaljagers in formatie twee keer over het park heen vliegen.
  • Dit komend kerstseizoen zijn de Holiday Sleigh Rides terug in Walt Disney World. Deze door paarden voortgetrokken sleeën vind je bij Fort Wilderness Resort en zullen 75 dollar kosten voor een half uur.
  • Vanaf vandaag kunnen jaarpashouders van Walt Disney World een speciale Mickey Mouse popcorn emmer kopen.

Bioscoop en Disney+

  • Gisteren is de eerste trailer verschenen van Ant-Man and the Wasp: Quantumania, het eerste project van de MCU in Phase 5. Hierin krijgt men te maken met de slechterik Kang the Conquerer. Een variant van dit personage hebben we eerder gezien in de seizoensfinale van Loki. De trailer verscheen ook in een speciale versie voor mieren en er is een poster. De film is vanaf 15 februari 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen.
  • Er is meer informatie bekend over de nieuwe Star Wars film van Damon Lindelof waarover we gisteren in de Daily Disney Roundup schreven. Zijn schrijfpartner voor dit project is Justin Britt-Gibson. Na Star Wars Celebration kwamen zij samen in een writers room met andere schrijvers om het verhaal uiteen te zetten (mogelijk was Dave Filoni hier ook bij). De film zal zich waarschijnlijk afspelen na The Rise of Skywalker en personages uit die meest recente trilogie kunnen terugkeren.
  • Disney probeert in de Verenigde Staten hun bundel met daarin Disney+, Hulu en ESPN+ aan de man te brengen met een nieuw promofilmpje.

Overig nieuws

  • Komende winter verschijnt The Guardians of the Galaxy Holiday Special op Disney+. En daar hoort uiteraard merchandise bij. Er is een nieuwe Funko Pop onthuld van Star-Lord samen met Groot.
  • En er is meer Marvel Funko nieuws. In de Funko Hollywood winkel zal van 16 tot en met 28 november een interactieve expositie plaatsvinden gebaseerd op Black Panther: Wakanda Forever.
  • Disney blijft zich inzetten voor inclusiviteit en diversiteit. Ze hebben een meerjarige schenking van 1 miljoen dollar gedaan aan Exceptional Minds, een nonprofit kunstacademie voor jongeren met autisme.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.