Eerste teaser trailer van The Marvels

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 12 april 2023.

Nieuws uit de parken

 • Vandaag viert Disneyland Parijs de 31ste verjaardag. Voor deze gelegenheid is er vanavond een evenement waar hopelijk een paar mooie aankondigingen worden gedaan. Ook zal vanavond Disney Dreams terugkeren. Gisteravond was daarom ook de laatste keer dat Disney Illuminations te zien was.
 • In 2020 begon Disneyland Parijs op de parkeerplaats met het installeren van een groot zonnepark. Het is de bedoeling dat het eind dit jaar voltooid is.
 • Het kasteel in het Magic Kingdom was één van de belangrijkste visuals tijdens de vijftigste verjaardag van Walt Disney World. Het verwijderen van de laatste versiering van de muren van het kasteel is inmiddels begonnen. Ondertussen is de slotgracht gedempt voor onderhoud.
 • In EPCOT in het Marokko paviljoen is men begonnen met het opknappen van de daken. Blog Mickey heeft een aantal foto’s van deze opknapbeurt gepubliceerd.

Bioscoop en Disney+

 • Gisteren is de eerste trailer van The Marvels verschenen. Naast Captain Marvel (Brie Larson) hebben ook Monica Rambeau (Teyonah Parris) en Ms. Marvel (Iman Vellani) hoofdrollen in deze film. Vanaf 8 november te zien in de bioscoop.
 • Vanaf 10 mei kun je op Disney+ kijken naar The Muppets Mayhem. Gisteren verscheen een nieuwe poster.
 • In het twaalfde seizoen van American Horror Story zal Kim Kardashian een rol hebben. Het seizoen gaat Delicate heten en is gebaseerd op het boek Delicate Condition van Danielle Valentine dat in augustus zal verschijnen.
 • We gaan nog even terug naar Star Wars Celebration. Tijdens het Lucasfilm’s Studio Showcase panel is veel bekend gemaakt over toekomstige films en series. IGN sprak met Lucasfilm president Kathleen Kennedy over deze projecten.

Overig nieuws

 • Halle Bailey, Ariel in de live action versie van The Little Mermaid, was op uitnodiging van het Witte Huis aanwezig bij de zogeheten Easter Egg Roll. Ze heeft daar aan kinderen voorgelezen uit het prentenboek The Little Mermaid: Make a Splash.
 • Marvel acteur Jeremy Renner was te gast bij Jimmy Kimmel om te praten over zijn Disney+ serie Rennervations. Maar uiteraard ging het ook over het sneeuwschuiver ongeluk dat hij had.
 • De tweede ronde van het gevecht tussen gouverneur DeSantis en Disney lijkt definitief te zijn ingegaan. Met het indienen van een resolutie, wat volgende week zou moeten gebeuren, zou de Reedy Creek Improvement District buiten spel worden gezet en zou de Board of Supervisors meer macht krijgen. Dit heeft impact op de development agreement zoals tussen Disney en RCID bestaat.
 • Winnie de Poeh komt naar Nederland. Na New York, Chicago en Londen komt de theatervoorstelling naar de Nederlandse theaters. Van september tot en met mei 2024 te zien.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.