Eerste liefhebbers maken kennis met Marvel Avengers Campus

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 11 juli 2022.

Marvel Avengers Campus in Parijs

We hebben in het onderstaande blok geprobeerd geen spoilers over het land weg te geven. Op de links klikken is echter wel voor eigen risico!

  • Dit afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: de pers previews van Marvel Avengers Campus in het Walt Disney Studios park. Het begon op zaterdag met een openingsplechtigheid in aanwezigheid van onder anderen Disneyland Parijs president Natacha Rafalski, Disney CEO Bob Chapek en actrice Brie Larson (Captain Marvel).
  • Brie Larson was overigens niet de enige Marvel actrice die in Parijs te vinden was. Ook Iman Vellani (Ms. Marvel) en Pom Klementieff (Mantis) waren aanwezig in het Walt Disney Studios Park.
  • Zodra het zaterdagavond donker genoeg was, kregen de aanwezigen een drone show genaamd Avengers Assemble te zien.
  • Op zondagochtend begon de dag met een panel van Imagineers. Zij vertelden meer over hoe de Parijs variant van Avengers Campus tot stand is gekomen. Het hele panel is via YouTube terug te kijken.
  • Nu het gebied operationeel is, worden veel details duidelijk. Zoals het een bijzonder kantoortje in Stark Factory, een nieuw ontworpen watertappunt waar ook voor het eerst flesjes gevuld kunnen worden en de mogelijkheid om te betalen bij een mobiele kassa in Mission Equipment.
  • Natuurlijk zien we ook voor het eerst hoe de merchandise van het nieuwe parkdeel er uit ziet. In onderstaande video geeft Laughingplace een idee van het aanbod in de shop, die Mission Equipment heet. Een aantal hoogtepunten staan ook in het artikel.
  • Het Twitter account DLP Town Square plaatste foto’s van hoe Marvel Avengers Campus nu is en hoe hetzelfde gebied er vroeger uit zag. Een enorm verschil!

Nieuws uit de parken

  • In Avengers Campus in Californië wordt ondertussen niet stilgestaan. Mighty Thor (Jane Foster) uit Thor: Love and Thunder maakt daar nu tijdelijk haar opwachting.
  • Het gerucht gaat dat Disneyland in Anaheim volgend jaar een nieuwe avondshow krijgt met vuurwerk en projecties. De show zou dan Wondrous gaan heten en wordt opgevoerd ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van The Walt Disney Company.
  • Walt Disney World vierde de veertigste verjaardag van de film TRON met een nieuwe foto van TRON Lightcycle Run. De attractie zit momenteel in de testfase. Een openingsdatum is nog niet bekend.
  • Ook een ander karakter is weer te ontdekken in de parken: het gaat om Sneeuwwitje, Disney’s eerste prinses
  • Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind in EPCOT heeft bezoek gehad van een paar bekenden. Het gaat om Dave Bautista die de rol van Drax speelt in de Guardians of the Galaxy-films en Gloria Estefan, wiens muziek te horen is in de attractie.

Bioscoop en Disney+

  • Er is een regisseur gevonden voor de vierde Captain America film. Het gaat om de Nigeriaans-Amerikaanse Julius Onah, bekend van The Cloverfield Paradox uit 2018. Zoals duidelijk werd in The Falcon and the Winter Soldier is Sam Wilson (Anthony Mackie) de nieuwe Captain America in de MCU. De vorige Cap had een duidelijke boodschap voor wie daar aan twijfelt:
  • Natalie Holt zal net als voor het eerste seizoen ook de muziek componeren voor het tweede seizoen van Loki. Recent was ze ook verantwoordelijk voor de muziek in Obi-Wan Kenobi.
  • Thor: Love and Thunder heeft het eerste weekend in de bioscoop achter de rug. En dat was succesvol. De film bracht wereldwijd 302 miljoen dollar op.
  • Ondertussen is regisseur Taika Waititi al druk bezig met de voorbereidingen van zijn volgende project: een Star Wars film. De opnames van die film zullen volgens The Hollywood Reporter in januari 2023 beginnen.
  • Een Star Wars project waarvan de opnames al wel zijn begonnen is Skeleton Crew. De Disney+ serie werd in mei tijdens Star Wars Celebration officieel aangekondigd.
  • Disney+ maakt zich klaar voor de release van het derde seizoen van High School Musical: The Musical: The Series. De muziekvideo van “It’s On” is nu alvast online gezet. De serie is vanaf 27 juli te streamen.

Overig nieuws

  • Marvel heeft de panel line-up voor San Diego Comic-Con bekendgemaakt. Er is bijvoorbeeld een panel waar stilgestaan wordt bij de zestigste verjaardag van Spider-Man.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.