Nieuwe shows tijdens Marvel: Season of Super Heroes in Hong Kong Disneyland

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 18 april 2024.

Nieuws uit de parken

 • Marvel: Season of Super Heroes keert deze maand terug naar Hong Kong Disneyland met een nieuwe show overdag, een nieuwe avondshow met drones, merchandise en meer. De nieuwe show tijdens de daguren heet Find Your Super Power: Battle for Stark Expo. De show met drones heet Find Your Super Power: Battle in the Sky. Het eerste concept art toont een groot HYDRA logo in drones uitgevoerd.
 • In Disneyland in Anaheim is het momenteel Season of the Force. Onderdeel daarvan is Disneyland After Dark: Star Wars Nite. Bezoekers kunnen tijdens dit evenement veel characters ontmoeten zoals Kylo Ren, Din Djarin en Grogu, Padmé Amidala, Emperor Palpatine en Darth Maul.
 • Een overgrote meerderheid van de parade- en character performers van het Disneyland Resort heeft officieel gestemd voor een vakbond. De Cast Members in een brief aan Disneyland: ‘Onze hoop is om in samenwerking vooruitgang te blijven boeken. Wij geloven dat het verbeteren van onze collectieve arbeidsomstandigheden niet alleen een directe impact zal hebben op de levens van Cast Members, maar ook op het niveau van entertainment dat we bieden in Disneyland Resort.’
 • Niet elk trucje werkt, zo ontdekte een Magic Key houder in het Disneyland Resort: omdat hij zijn tickets verkocht en daaruit probeerde een slaatje te slaan, is hij zijn pas nu voor een jaar kwijt.
 • Hieronder volgen diverse merchandise items om je vingers bij af te likken in een nieuwe Merchandise Roundup.
 • Vanaf 28 mei is een nieuwe popcorn bucket te koop in Tokyo Disney Resort. Deze is gebaseerd op Peter Pan ter gelegenheid van de aankomende opening van Fantasy Springs.
 • Ook in Tokyo: nieuwe mini versies van karretjes uit bepaalde attracties in het resort. Er waren al miniatuurversies van Midway Mania en Monster Inc. Ride & Go Seek, nu komen er versies van Jungle Cruise, Aquatopia (Japan’s versie van Autopia), 20.000 Leagues Under The Sea en de Mark Twain.

Bioscoop en Disney+

 • Het Nederlandse Instagram account van Disney+ heeft de releasedatum van All Of Us Strangers voor de streamingdienst aangekondigd. De film met Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy in de hoofdrollen is vanaf 24 april te zien.
 • Vlak voor de release van de nieuwe originele serie, Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story, heeft Disney een speciale vertoning van de documentaire gehouden op het Odeon Luxe Leicester Square in Londen. De vierdelige docuserie is vanaf 26 april te zien.
 • National Geographic eert in juni soldaten van kleur uit de Tweede Wereldoorlog met twee nieuwe specials: Erased: WW2’s Heroes of Color en The Real Red Tails.
 • Tijdens de Writers Guild of America Awards kreeg Tony Gilroy de Ian McLellan Hunter Award for Career Achievement. Tegen de pers sprak hij even over Andor, de Star Wars serie waarvan hij de showrunner is. Hij zei onder andere dat de serie het belangrijkste is dat hij tot nu toe gedaan heeft.

Overig nieuws

 • Volgens USA Today is een crewlid van Disney Cruise Line gearresteerd wegens het bezit van kinderporno. De man was werkzaam op de Disney Dream. Wetshandhavers vonden seksueel expliciete foto’s en video’s van minderjarigen op twee verschillende telefoons die hij in zijn bezit had.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.