Eerste beelden van Agatha: Darkhold Diaries

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 28 november 2023.

Nieuws uit de parken

  • De eerste performance van de Frozen 10th Anniversary happening op de parade route in Disneyland Parijs heeft gisteren plaatsgevonden. Onder anderen Olaf, Anna en Elsa zijn te zien op de klassieke Frozen float, Kristoff zit in een koets en er zijn ook een paar dansers te bewonderen.

Bioscoop en Disney+

  • Taika Waititi had aanvankelijk geen interesse om Marvel-films te regisseren en accepteerde Thor: Ragnarok om financiële redenen. Ondanks succes keert hij waarschijnlijk niet terug voor de vijfde Thor film.
  • Michael Waldron is aangetrokken om Avengers: The Kang Dynasty voor Marvel Studios te schrijven. Waldron was al gestrikt om Avengers: Secret Wars te schrijven en gaat nu beide Avengers-films doen. Waldron is een van Marvel’s meest vertrouwde creatieve geesten geworden na Loki en Doctor Strange in the Multiverse of Madness en het is dan ook een logisch voor de studio.
  • Volgende maand start de Disney+ serie Percy Jackson and the Olympians en het lijkt erop dat er veel interesse is. In de eerste tien dagen trok de trailer namelijk meer dan 84 miljoen views op YouTube.
  • Momenteel verschijnen de 60th Anniversary specials van Doctor Who op Disney+ (aanstaande zaterdag is de tweede te zien), maar er komt ook nog een kerstspecial aan. Daarvan zijn nu de eerste foto’s verschenen. We zien daar Ncuti Gatwa en Millie Gibson als The Doctor en Ruby Sunday.
  • Timothy Olyphant gaat in de Alien serie spelen van FX. Disney+ kijkers zullen Olyphant misschien kunnen kennen van zijn rol als Cobb Vanth in The Mandalorian en The Book of Boba Fett.
  • Het was al bekend dat er een derde seizoen komt van de FX serie The Bear en nu is ook bekend wanneer de opnames zullen beginnen. Eind februari/begin maart zullen de camera’s gaan draaien.
  • Disney+ heeft opnieuw verschillende titels verwijderd. Het gaat nu om Best in SnowPentatonix: Around the World for the Holidays en The Hip Hop Nutcracker. Deze titels verschenen vorig jaar rond de kerst op de streamingdienst.

Overig nieuws

  • Je kan nu stemmen voor ronde 1 van de Players’ Voice Award bij The Game Awards. Je kan onder andere stemmen op Marvel’s Spider-Man 2 en Star Wars Jedi: Survivor.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.