Een nieuw theater voor het Studios Park?

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 9 september 2022.

Nieuws uit de parken

  • Ook via D23 Expo druppelt er al nieuws naar buiten over het Walt Disney Studios Park. Zoals de nieuwe ingang van Toy Story Playland:
  • In de parken is flink uitgepakt voor Disney+ Day. Gisteren lieten we al wat updates uit Parijs zien, maar ook in de Verenigde Staten werd er aandacht aan de festiviteiten gegeven. Zo kreeg je in Hollywood Studios en in Disneyland naast een button ook gratis ear hats en ballonnen.
  • Nu TRON Lightcycle Run in het Magic Kingdom bijna klaar is kan de Walt Disney World Railroad binnenkort ook weer rijden. Het ziet er namelijk uit alsof de treinbaan, die deels is verlegd met komst van de nieuwe attractie, weer bijna compleet is.
  • Nog meer bouwupdates: op de bouwplaats van Journey of Water in EPCOT is het model van de attractie verschenen. Dit model wordt gebruikt door bouwvakkers voor de volgende fase van constructie.
  • Bij het Paradise Pier Hotel in Anaheim is gisteren het logo van het gebouw afgehaald. Het hotel wordt momenteel omgebouwd naar het Pixar Pier Hotel, in lijn met de ombouw van de Pier in Disney California Adventure.
  • Uit respect voor het overlijden van Koningin Elizabeth II werd ook in Disneyland de vlag halfstok gehangen.

Bioscoop en Disney+

  • Opnieuw kunnen we casting nieuws melden voor de Star Wars serie The Acolyte. De Zuid-Koreaanse acteur Lee Jung-jae gaat namelijk de mannelijke hoofdrol spelen. Hij is wereldwijd bekend vanwege zijn rol in de Netflix serie Squid Game.
  • Voor Disney+ Day gisteren waren van tevoren al een hoop titels aangekondigd, maar toch waren er ook nog een paar verrassingen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA. Ook is er een zogeheten Special Look van Andor, de Star Wars serie die over een kleine twee weken van start gaat.

Overig nieuws

  • Ook in de Disney wereld staat men even stil bij het overlijden van Koningin Elizabeth II. Er is een kort statement. Ook oud-CEO Bob Iger kam met een reactie. De Koningin had ook invloed op een aantal Disney verhalen. All Ears heeft die even op een rijtje gezet.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.