Een heerlijke, wereldwijde attractie update!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 17 november 2020.

  • Gisteren vond de IAAPA virtuele conferentie plaats met een toespraak van Josh D’Amaro, directeur van de Disney parken wereldwijd, gaf een wel heel prettige update over de verschillende attracties en belevingen die wereldwijd in aanbouw zijn. In een korte algemene video werden wat beelden getoond. Onder andere van de werkzaamheden in de Walt Disney Studios in Parijs
  • Benieuwd hoe het gaat in het nieuwe Hotel New York in Parijs? Geen probleem, ook daarober kwam een update.
  • Dan een update over Avengers Campus, waar we een blik konden werpen op de ‘ride vehicles’ van de WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure. onderstaande beelden komen uit Disney’s California Adventure, maar zoals jullie wellicht weten, krijgen we dit ook in Parijs!
  • Josh D’Amaro onthulde tevens dat, wat we eigenlijk al verwachtten, Remy’s Ratatouille Adventure in Epcot opent in 2021.
  • Maar het aller, aller allerbelangrijkste nieuws, is toch wel de promotiecampagne voor Walt Disney World 2021, met de allermooiste soundtrack die er is… want hoe somber de tijden ook zijn, There’s a Great Big Beautiful Tomorrow.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.