Drukte in Anaheim

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 26 november 2021.

Nieuws uit de parken

  • Disneyland druk? Dat kun je wel zeggen! De twee parken in Anaheim zijn voor de maanden november en december nu al volledig volgeboekt! Chip & Co. deelde ook nog even een overzicht van alle “kerstigheden” die je in de hotels in het resort kunt vinden.
  • De nadruk op diversiteit in Disneyland Parijs werpt enigszins zijn vruchten af: volgens een recent onderzoek is Disneyland de op negen na beste werkgever op het gebied van diversiteit in gender, leeftijd, etniciteit, seksuele oriëntatie en beperking.
  • In Tokyo Disney Sea gaat het nieuwe Fantasy Springs-gebied ook aardig hard, zo is te zien in het onderstaande filmpje (via ‘andere’ Niels). Vorige week verscheen ie al online, maar he, dit is gewoon heerlijk ‘bijna weekend’ materiaal! 🙂

Bioscoop en Disney+

Overig nieuws

  • Disney voegt een nieuwe game toe aan haar Disney Classic Games Collection. Het is de Jungle Book game uit de jaren ’90. Deze is nu samen met alle 16-bit games uit Aladdin en The Lion King te spelen in één bundel op alle moderne consoles.
  • en dan tenslotte… vanaf morgen kun je kijken naar de D-Tales boekenspecial deel 2!

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.