Trailertime! Doctor Strange is hier

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 23 december 2021.

Nieuws uit de parken

Disney+ en bioscoop

  • De eerste teaser trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness is er! Alhoewel er niet echt spoilers voor Spider-Man No Way Home in zitten, is het misschien toch verstandig niet te kijken als je compleet blind die film nog wil kijken zodra dat weer kan. Er wordt wel specifiek verwezen naar de Disney+ series What If…? en WandaVision.
  • Tegelijk met de teaser trailer heeft Marvel Studios ook een poster naar buiten gebracht van Doctor Strange in the Multiverse of Madness.
  • Gisteren is de seizoensfinale van de Disney+ serie Hawkeye gelanceerd. Daardoor kunnen ook alle mensen die de volledige serie willen bingen daar nu aan beginnen. Meepraten over de finale? Word dan Donalteur en voeg je bij de discussie in de Telegram groep!
  • In een nieuwe featurette vertellen onder anderen Jon Favreau en Dave Filoni over het terugbrengen van Boba Fett, nu gespeeld door Temuera Morrison. Aanstaande woensdag is de eerste aflevering van The Book of Boba Fett te streamen op Disney+.

Winnen!

  • Over The Book of Bobba Fett gesproken: je maakt kans op wat mooie prijzen!

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.