Doornroosje ontwaakt langzaam in Parijs

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van maandag 20 september 2021.

  • Op het Instagram account van Disneyland Parijs heeft imagineer Tracy Eck een kijkje achter de schermen gegeven bij de opknapbeurt van het kasteel van Doornroosje. Met een mooie close-up van de slakken op de torentjes.
  • Op 1 oktober zendt de Amerikaanse zender ABC The Most Magical Story on Earth: 50 Years of Walt Disney World uit. Bekende sterren vertellen over het resort en er zijn optredens van Christina Aguilera en Halle Bailey (binnenkort te zien als Ariel in de live action remake van The Little Mermaid). Naast een kijkje achter de schermen wordt er ook naar de toekomst van Walt Disney World gekeken. De special wordt gepresenteerd door Whoopi Goldberg. Het vuurwerk en de overige ‘show’ activiteiten die de afgelopen weken met name in de avonduren plaatsvonden, waren onder andere voor de opnames van deze special.
  • Een groep cast members van Walt Disney World heeft geprotesteerd tegen de vaccinatieplicht die het bedrijf heeft ingevoerd. Cast members moeten op 22 oktober volledig gevaccineerd zijn.
  • Artiesten van Cirque du Soleil waren blij en emotioneel toen zij terugkeerden naar de witte tent in Disney Springs in Walt Disney World. De show Drawn to Life (een samenwerking van Cirque du Soleil, Walt Disney Animation Studios en Walt Disney Imagineering) is vanaf 18 november te zien.
  • Tokyo Disney Resort gaat een kookboek uitbrengen met de lekkerste gerechten uit Tokyo Disneyland en Tokyo DisneySea. De 62 recepten, waaronder de seafood crepe gratin die bij de opening in 1983 verkocht werd, zijn geselecteerd door zes chef koks die in het resort werkzaam zijn.
  • Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings blijft het bijzonder goed doen. De film was in de Amerikaanse bioscopen voor het derde weekend op rij de meest succesvolle film.
  • Popcorn en boter liefhebbers… zijn jullie er nog? In de inleiding van de meest recente Disney Dish podcast vertelt Jim het verhaal over een bijzondere fan van deze lekkernij.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.