Doei Halloween, hallo Kerst!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 1 november 2021.

Nieuws uit de parken

  • Shanghai Disneyland zal in ieder geval vandaag en morgen gesloten zijn. Een bezoeker is bij thuiskomst positief getest is op het coronavirus. Gasten die in het resort waren, werden bij vertrek verplicht een coronatest te doen.
  • Na vorig jaar afwezig te zijn geweest door de pandemie keert het beroemde Gingerbread House dit jaar terug naar de lobby van het Grand Floridian Hotel. Ook in de parken in Orlando verschijnt er steeds meer kerstversiering.
  • Touringplans vat de eerste maand van Walt Disney World 50e verjaardag samen in de maandelijkse Theme Park Enjoyment Index. Onder andere KiteTails en de uitrol van Lightning Lane worden op een komische manier besproken.
  • Gisteravond vond de Halloween Soirée weer plaats in Disneyland Parijs. DLP Report gaf een goede indruk hoe de avond is verlopen. De beelden van een verlicht kasteel zien er in ieder geval mooi uit!

Bioscoop en Disney+

  • De documentaireserie Dat Ene Woord: Feyenoord gaat waarschijnlijk een tweede seizoen krijgen. Disney+, Feyenoord en productiemaatschappij Lusus Media zijn daarover in gesprek. Als het tweede seizoen groen licht krijgt, gaat deze pas rond juni/juli 2022 in productie.
  • Het was al bekend dat Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimi terugkeren in Hocus Pocus 2. Maar nu heeft Disney+ ook de rest van de cast bekend gemaakt. De film zal in het najaar van 2022 te streamen zijn.
  • De animatieserie M.O.D.O.K. is al een tijdje beschikbaar op Disney+, maar het gerucht gaat nu dat het personage ook in de MCU zijn opwachting zal maken, gespeeld door niemand minder dan Jim Carrey.

Overig nieuws

  • Marvel Entertainment en Skydance New Media zijn een samenwerking gestart. Zij zullen een nieuwe action/adventure game gaan ontwikkelen met een origineel verhaal binnen het Marvel universum. Skydance is de studio waar voormalig Disney/Pixar baas John Lasseter werkzaam is.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.