Dit was Disney+ Day 2021

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 15 november 2021.

Nieuws uit de parken

 • Op 18 november opent de nieuwe, langverwachte Cirque du Soleil-show Drawn to Life in Disney Springs in Orlando. De officiële soundtrack is in deze blik achter de schermen te horen.
 • Nu Remy’s Ratatouille Adventure ‘up and running’ is in EPCOT heeft BlogMickey een fraai overzicht gemaakt waarbij de geschiedenis van Pixar in de parken in Orlando wordt besproken.
 • Het grote nadeel aan een vakantie in Walt Disney World is dat je op een zeker moment weer gedag moet zeggen tegen Mickey. Toch zijn ook daar oplossingen voor gevonden, zoals het luxe Golden Oaks waar sinds kort een villa te koop staat. Alle voordelen van Walt Disney World liggen binnen handbereik èn je hoeft nooit afscheid te nemen van de zon van Florida. Nadeel van een villa in de Disney-bubbel: het prijskaartje van 8 miljoen dollar 🙁
Een villa in Golden Oak, Walt Disney World. Source: Disney Parks Blog
 • Tokyo DisneySEA gaat experimenteren met een nieuw soort ticket waar een bewijs van vaccinatie of een negatief testbewijs nodig is. Deze pilot zal van 22 tot 28 november worden uitgevoerd.
 • De nieuwe kerstparade in Disneyland Parijs rijdt sinds afgelopen weekend twee keer per dag over Main Street. De avondeditie ziet er extra sfeervol uit, vooral door de projecties en de sneeuw!

Bioscoop en Disney+

 • Afgelopen vrijdag was het Disney+ Day. We nemen je nog even mee naar een aantal aankondigingen gebaseerd op de zes categorieën binnen Disney+, te beginnen met Disney zelf. Een serie gebaseerd op de boekenreeks The Spiderwick Chronicles werd aangekondigd, de eerste concept art van de Tiana serie werd getoond en er was een trailer voor de Baymax!, een serie over de robot uit Big Hero 6.
 • Pixar had een korte special die op Disney+ zelf te bekijken is. Daarin aandacht voor de series Cars on the Road en Win or Lose. Ook zullen er documentaires op Disney+ verschijnen over het maken van de bioscoopfilms Turning Red en Lightyear.
 • Ook van Marvel verscheen een special op Disney+. Hierin een uitgebreid voorproefje op Hawkeye en ook de eerste beelden van de series Moon Knight, She-Hulk, Ms. Marvel en Secret Invasion. Ook veel aankondigingen van nieuwe series. Naast de live action series Echo en Agatha: House of Harkness werden ook heel wat animatieseries aangekondigd, waaronder een reboot van X-Men: The Animated Series en Spider-Man: Freshman Year over de beginperiode van Peter Parker als Spider-Man.
 • Voor Star Wars fans waren er weinig voorproefjes van toekomstige projecten. Alleen een video op Disney+ zelf waarin Ewan McGregor en regisseur Deborah Chow vertellen over Obi-Wan Kenobi. Van een ander Lucasfilm project, namelijk Willow, verscheen onderstaande video waarin Warwick Davis de cast van de serie voorstelt.
 • National Geographic kwam met meerdere trailers naar buiten. Dit was voor de series Limitless with Chris Hemsworth, Welcome to Earth met Will Smith en America the Beutiful.
 • Ook voor Star zijn een aantal nieuwe titels aangekondigd. Vooral Prey valt op, een nieuwe film binnen de Predator franchise.
 • Dan was er ook nog Disney+ nieuws dat niet onderdeel van Disney+ Day was. De serie Nautilus heeft namelijk een Captain Nemo gevonden: Acteur Shazad Latif is gecast in de rol.

Overig nieuws

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.