Dit is Space 220

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 21 september 2021.

  • De verjaardag van Walt Disney World nadert en naast de nieuwe shows, attractie, merchandise etc., is het ook leuk om even terug te kijken naar de situatie 50 jaar geleden. Om toekomstige bezoekers warm te maken voor het nieuwe park, was er een preview center. In onderstaande video zie je hoe het er daar aan toeging, en… krijg je een kijkje op de bouwplaats van het Contemporary Hotel en het park. Het interview met Admiral Joe Fowler, die de bouw overzag, maakt het geheel compleet.
  • Anna zong het al in Frozen: “For the first time in forever…!” Het Witte Huis heeft aangekondigd dat het in november weer reizigers uit Europa gaat toelaten. De voorwaarde is wel dat je volledig gevaccineerd bent. Maar een trip naar Anaheim of Orlando is dan dus weer mogelijk!
  • Het Space 220 restaurant in EPCOT is open. WDWMagic heeft een uitgebreide beschrijving van deze nieuwe eetbeleving in Walt Disney World (met veel foto’s en een video).
  • Op vrijdag verschijnt de documentaire A Spark Story op Disney+. Hierin volgen we de nieuwe generatie van filmmakers bij Pixar. In het bijzonder Aphton Corbin en Louis Gonzales. Zij maakten de Pixar Spark Shorts Twenty Something en Nona.
  • Marvel en Hulu hebben de trailer voor de animatieserie Hit-Monkey vrijgegeven. De serie gaat over een Japanse sneeuwaap die, geholpen door de geest van een Amerikaanse moordenaar, uit is op wraak. De serie is in Amerika op 17 november te zien. Een aankondiging voor Star op Disney+ is er nog niet.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.