Disneyland Resort kondigt After Dark evenementen aan voor 2024

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 7 december 2023.

Nieuws uit de parken

 • Volgend jaar keren de populaire After Dark evenementen terug. Disneyland Resort heeft aangekondigd welke thema’s deze zullen hebben. Dat zijn: Sweethearts’ Nite, Disney Channel Nite, Star Wars Nite en Pride Nite.
 • Mocht je van plan zijn Disneyland Parijs te bezoeken om de Disney Electrical Sky Parade te zien, dan is het belangrijk om te weten dat deze niet altijd te zien is. Tijdens de Magic Over Disney avonden op 17, 22 en 24 januari wordt de droneshow niet opgevoerd.
 • In Discoveryland in Parijs is het water teruggekeerd bij de ingang en bij de Nautilus. Op sommige andere plekken moet het water nog terugkeren.
 • Morgen opent Brasserie Rosalie in Disney Village. Via DLP Report kunnen we al een kijkje nemen op de menukaart, inclusief een uitgebreid menu aan cocktails, bier en wijn.
 • Met de twee World of Frozen gebieden in Hong Kong en Parijs, zou je bijna vergeten dat Frozen ook toegevoegd wordt aan Tokyo DisneySea in Fantasy Springs. In een video is te zien hoe Elsa’s ijspaleis geïnstalleerd wordt.

Bioscoop en Disney+

 • De opnames van Deadpool 3 zijn weer bezig nu de staking voorbij is en dat betekent voor deze film dat er ook veel gelekte foto’s zijn. Hoofdrolspeler Ryan Reynolds roept nu op of websites terughoudend kunnen zijn en op die manier geen geheime momenten verklappen.
 • Doordat Ahsoka verscheen tijdens de acteursstaking, kon de cast weinig promotie doen voor de serie. Dat wordt nu een beetje goedgemaakt. Zo nam Eman Esfandi (Ezra Bridger in de serie) de socials van Star Wars over. Hierbij kregen we een grappig kijkje achter de schermen bij Lucasfilm.
 • In een interview heeft Natalie Portman aangegeven dat ze open staat voor een terugkeer in Star Wars. Zij speelde de rol van Padmé Amidala in de prequels (The Phantom Menace, Attack of the Clones en Revenge of the Sith).
 • De kerstspecial van Doctor Who met Ncuti Gatwa in de titelrol is op Eerste Kerstdag te zien bij de BBC en op Disney+. Dit zal om 18:55 Nederlandse tijd zijn. De aflevering heet The Church on Ruby Road.
 • In de Verenigde Staten is nu Beta periode gestart van Hulu in Disney+. Abonnees van de Disney Bundle kunnen nu ook de Hulu films en series bekijken via een zesde hoofdcategorie, vergelijkbaar met wat Star voor ons is.

Disney Cruise Line

 • Disney Cruise Line heeft een update gegeven over het Disney Treasure cruiseschip. Onlangs werden de schoorstenen geplaatst die zorgen voor het iconische uiterlijk van een Disney Cruise Line schip.

Overig nieuws

 • Disney heeft de eerste plannen gedeeld van Asteria, een Storyliving by Disney community in het hart van North Carolina. Asteria wordt ontworpen om verkenning aan te moedigen, levenslang leren aan te wakkeren en nieuwe verbindingen te creëren voor toekomstige bewoners.
 • In 2024 verschijnt Disney Lorcana: Into the Inklands, een uitbreiding van de populaire trading card game. Deze zal voor het eerst locaties toevoegen. En kaarten van DuckTales, Treasure Planet, 101 Dalmatians, TaleSpin en anderen.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.