Disneyland Resort Cast Members ontvangen nieuwe nametags

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 12 januari 2024.

Nieuws uit de parken

  • De Cast Members van Disneyland Resort krijgen een nieuwe nametag. Vorig jaar stonden die in het teken van Disney 100, dit jaar zijn ze kleurrijker. Disneyland Resort president Ken Potrock laat weten dat de nieuwe nametags optimisme voor de toekomst moeten uitstralen.
  • Gisteren waren al drie van de vier Disneyland Magic Keys uitverkocht, maar nu zijn ze allemaal uitverkocht. Het is momenteel dus niet mogelijk om een Disneyland jaarpas aan te schaffen.
  • Het gerucht gaat dat Pecos Bill Tall Tale Inn and Cafe in Walt Disney World gaat sluiten voor een herthematisatie. Het zou dat een restaurant in de stijl van New Orleans worden, naar aanleiding van Tiana’s Bayou Adventure. Ook de Golden Oak Outpost zou een nieuw thema krijgen om daarna Tiana’s beignets te verkopen.
  • Vanaf vandaag en tot en met 4 februari zijn er in Disneyland Parijs weer bijzondere meet & greets onder de naam Pop-Up Surprises. Er zijn twee varianten: Anna en Elsa wisselen elkaar af in een nieuw decortje en ook de Aristocats zijn van de partij.

Bioscoop en Disney+

  • Er komen nieuwe afleveringen aan van Young Jedi Adventures, de animatieserie voor de jongste Star Wars fans. Deze verschijnen op 14 februari op Disney+ en Disney Junior. In deze komende afleveringen zal ook Black Spire Outpost op Batuu (bekend van Galaxy’s Edge) voorbij komen.
  • ABC heeft de ziekenhuisserie The Good Doctor gecanceld. De serie is sinds 2017 te zien en zal dus na het komende zevende seizoen stoppen.
  • Reuters beweert dat Pixar Animation Studios dit jaar banen gaat schrappen, omdat de studio over meer personeel beschikt dan nodig is nadat de productie van een aantal projecten is voltooid.
  • Sinds gisteren staat het volledige seizoen van de Marvel serie Echo op Disney+. Er verscheen ook een behind the scenes featurette over Alaqua Cox en hoe zij Echo/Maya Lopez werd.
  • De nominaties voor de 2024 People’s Choice Awards zijn bekend, en The Walt Disney Company ontving maar liefst 50 nominaties. De koploper met zeven nominaties is Only Murders in the Building. Voor Movie of the Year zijn Guardians of the Galaxy Vol. 3 en The Little Mermaid genomineerd.
  • Ook de Annie Awards nominaties zijn bekend. Het evenement viert excellentie op het gebied van animatie. Disney is meerdere keren genomineerd maar voor de allereerste keer geen nominatie voor Best Feature. Elemental en Star Wars: Visions ontvingen overigens wel allebei zes nominaties. Bekijk hier de volledige lijst.
  • Disney+ werkt aan Kaiser Karl, een biopic serie over Karl Lagerfeld. Daniel Brühl zal in de huid kruipen van Lagerfeld en daar is nu een eerste foto van onthuld.
Daniel Brühl als Karl Lagerfeld in Kaiser Karl

Overig nieuws

  • Lucasfilm is druk bezig geweest met het registreren van een aantal Indiana Jones-domeinnamen voorafgaand aan het Xbox Developer_Direct-evenement van Microsoft volgende week. Tijdens dit evenement zal de Indiana Jones-game, die wellicht Indiana Jones and the Great Circle gaat heten, onthuld worden.
  • Adventures by Disney heeft een nieuwe riviercruise door Nederland en België aangekondigd met twee touropties vanaf 2025.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.