Disneyland Parijs waarschuwt voor listeria-bacterie in gerookte zalm

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 27 juni 2022.

Nieuws uit de parken

  • Disneyland Parijs heeft bezoekers die tussen 2 en 17 juni in de parken waren geïnformeerd over het feit dat tijdens testen gebleken is dat de listeria-bacterie is aangetroffen in de gerookte zalm van een van hun levaranciers. Een infectie kan tot serieuze gezondheidsproblemen leiden.
  • In Disneyland Parijs is er een nieuwe mogelijkheid om op de foto te gaan met Minnie Mouse in Parijs-stijl. Hiervoor moet je naar het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park.
  • Hotel New York – The Art of Marvel heeft een nieuwe commercial. Bekijk hem hier:
  • Ga terug in de tijd met deze gave beelden van Euro Disney van vlak voor de opening! In 1992 uitgezonden in het programma Go Veronica Travel van de publieke omroep.
  • Disneyland Paris Works, het Twitteraccount dat de voortgang van de uitbreidingen aan de Studios goed in de gaten houdt, vloog afgelopen weekend weer over de bouwplaats.
  • Er blijken genoeg mensen te zijn die 110.000 dollar willen uitgeven aan een reis langs alle Disney parken. Disney Parks Around The World – A Private Jet Adventure is namelijk al uitverkocht nog voor de start van de algemene verkoop.
  • Walt Disney World heeft aangekondigd dat van 14 tot en met 24 juli de vuurwerkshow Disney Enchantment twee keer per avond te zien zal zijn in het Magic Kingdom. De eerste keer is om 21:20 en de tweede keer is om 23:00.
  • Bij de ingang van Hollywood Studios is vanaf nu een gigantische Baymax-pop te vinden, ter promotie van de komende serie op Disney+.
  • De pianist Lang Lang brengt binnenkort het album The Disney Book uit ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van The Walt Disney Company. De eerste single is “Feed the Birds” uit Mary Poppins. Een performance van dit liedje werd gefilmd voor het kasteel van Doornroosje in Disneyland.

Bioscoop en Disney+

  • John Williams heeft aangegeven dat de vijfde Indiana Jones film waarschijnlijk de laatste film zal zijn die hij van muziek voorziet. De legendarische filmcomponist, ook bekend van Star Wars, zegt dat nog een filmscore componeren voor hem nu te veel tijd zou kosten.
  • Het was lang onzeker, maar Kevin Feige heeft nu bevestigd dat Marvel Studios een panel presentatie zal hebben tijdens San Diego Comic-Con International. Het is de eerste keer sinds 2019 dat dit evenement weer georganiseerd wordt. Tijdens zo’n panel worden vaak nieuwe films en series aangekondigd.
  • De opnames van de Marvel serie Agatha: House of Harkness zullen plaatsvinden van januari 2023 tot en met mei 2023. Ook zoekt men nog een acteur voor de rol van “Tyler”, een witte Amerikaanse tiener die homo is. The DisInsider speculeert dat dit een oudere versie kan zijn van Billy Maximoff, een van Wanda’s kinderen die we in WandaVision en Doctor Strange in the Multiverse of Madness leerde kennen.
  • En over Doctor Strange in the Multiverse of Madness gesproken: Nu de film te streamen is op Disney+ heeft Marvel een behind the scenes video online gezet over hoe het creatieve team de verschillende looks van Doctor Strange bedacht heeft.
  • Volgens Slashfilm zal Taika Waititi in het derde seizoen van The Mandalorian meespelen. In het eerste seizoen sprak hij de stem in van de droid IG-11. Hij speelt mogelijk een ander personage aangezien IG-11 het eerste seizoen niet overleefd heeft.
  • LEGO Star Wars: Summer Vacation zal in Australië en Nieuw-Zeeland niet op 5 augustus op Disney+ te zien zijn. Daar zal het iets later zijn, namelijk op 23 september. Dit is waarschijnlijk omdat het daar nu nog winter is.

Disney Cruise Line

  • Alle Make-A-Wish kinderen uit het verleden, het heden en de toekomst zullen geëerd worden als godchildren van de Disney Wish. Deze kinderen zullen ook een belangrijke rol spelen bij de doop van het schip. Vorige schepen van de Disney Cruise Line kregen een godmother zoals bijvoorbeeld Mariah Carey dat is van de Disney Fantasy.

Overig nieuws

  • WDWNT weet te melden dat er van binnenuit de Walt Disney Company nog steeds erg weinig vertrouwen is in het leiderschap van Bob Chapek. De zorgen gaan voornamelijk over ‘quick fixes’ en de verwaarlozing van kwaliteit boven prijs. Deze week komt de Board of Directors van Disney bij elkaar, het zou kunnen dat er dan nog belangrijke beslissingen over de toekomst van Chapek bij Disney worden genomen.
  • In de Verenigde Staten is het federale recht op abortus afgeschaft. In een brief aan alle werknemers van The Walt Disney Company laat het bedrijf weten dat het alle reiskosten zal vergoeden mocht men naar een andere staat moeten reizen voor abortuszorg.
  • De game Marvel’s Avengers krijgt een update. Morgen wordt het karakter Mighty Thor, oftewel Jane Foster, toegevoegd.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.