Disneyland Parijs plant eerste zaadjes voor viering 30ste verjaardag

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 1 maart 2022.

Nieuws uit de parken

  • DLP Report meldt dat gasten vanaf vandaag geen mondkapje meer hoeven te dragen in Disneyland Parijs. We hebben verder nog geen officiële aankondiging van Disney gekregen, dus het is nog even afwachten wat de nieuwe voorwaarden zijn.
  • In Avengers Campus in Disney California Adventure kunnen gasten nu een plaquette tegen komen ter nagedachtenis aan Stan Lee.
  • Na het verwelkomen van de pers, waarover je alles leest in de Roundup van gisteren, is de Galactic Starcruiser weer populair: tot mid-juli zijn alle reizen uitverkocht.
  • Er zijn weer een aantal nieuwe foto’s van de laatste loodjes van de bouw aan Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind. De foto’s komen ook terug in het komende D23 Magazine.

Bioscoop en Disney+

  • Een officiële lijst van titels die in maart naar Disney+ komen is er nog niet, maar op Reddit staat nu wel een overzicht. Volgens deze lijst krijgen we bijvoorbeeld alle seizoenen van The Golden Girls (2 maart), White Collar (2 maart), NYPD Blue (30 maart) en This Is Us (9 maart). Ook recente bioscoopfilms als West Side Story (2 maart), Nightmare Alley (16 maart) en The Eyes of Tammy Faye (23 maart) worden in maart toegevoegd.
  • Marvel komt in samenwerking met Sony Pictures weer met een nieuwe film: Morbius. De laatste trailer staat nu online. Op 1 april is de film te zien in Amerika, op 20 april pas in Nederland.

Overig nieuws

  • Disney heeft een statement naar buiten gebracht als reactie op de Russische aanval op Oekraïne. Voorlopig pauzeren ze alle bioscoopreleases in Rusland, inclusief Turning Red van Pixar. Ook werken ze met een aantal organisaties samen om hulp te bieden aan vluchtelingen. Ook andere studio’s hebben besloten voorlopig geen films uit te brengen in Rusland.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.