Disneyland Parijs deelt sneak peek van Disney Symphony of Colours show

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 31 oktober 2023.

Nieuws uit de parken

  • Disneyland Parijs heeft een sneak peek naar buiten gebracht van de daytime show die onderdeel zal zijn van Disney Symphony of Colours. Op het concept art zien we Mirabel, Stitch en Mickey. De show zal vanaf 10 februari 2024 meerdere keren per dag opgevoerd worden voor het kasteel van Doornroosje.
  • Het einde is in zicht voor Tale of the Lion King. Deze show was sinds mei 2022 te zien in het Fantasyland Theatre in Disneyland maar beleeft op 7 januari 2024 de laatste voorstelling.
  • Disney heeft het runDisney schema naar buiten gebracht voor de races in het 2024-2025 seizoen, waaronder ook een nieuwe race. Van 5 tot en met 8 september 2024 is er het Disneyland Halloween Half Marathon Weekend.
  • Op maandagochtend vlogen de U.S. Air Force Thunderbirds over het Magic Kingdom en EPCOT in Walt Disney World. Dit was ter ere van National Veterans and Military Families Month in november.

Bioscoop en Disney+

  • Aan de short Once Upon a Time hebben twee Disney Legends gewerkt: songwriter Richard Sherman en de eerder dit jaar overleden Burny Mattinson. Op Disney+ zijn nu twee korte extra’s toegevoegd die in het teken staan van deze twee mannen.
  • Disney Nederland heeft bekendgemaakt wanneer de kaartverkoop start van Wish, de nieuwste film van Walt Disney Animation Studios. Dat is namelijk morgen.
  • Er staan nog maar twee afleveringen van Loki op de planning en dus vond Marvel het een goed moment om een mid-season trailer online te zetten met daarin ook nieuwe beelden.
  • En er is meer Marvel: Van The Marvels is een eerste fragment naar buiten gebracht. Hierin zien we Brie Larson als Captain America maar ook vooral Iman Vellani als Ms. Marvel.
  • Vorige week werd bekend dat de 60th anniversary specials van Doctor Who vanaf 25 november te zien zijn op Disney+. En later zal ook het nieuwe reguliere seizoen daar te zien zijn. Maar het lijkt erop dat oude seizoenen niet naar Disney+ komen. In ieder geval niet in Amerika waar het te zien is bij Max. In Nederland zijn de oude seizoenen momenteel nergens te bekijken.
  • De serie Nautilus, een hervertelling van het verhaal van Captain Nemo, werd voor Disney+ gemaakt. Maar Disney deed er vervolgens afstand van om zo kosten te sparen. De rechten voor Amerika en Canada zijn nu overgenomen door AMC Networks die van plan is de serie volgend jaar uit te zenden.

Overig nieuws

  • Naar verluidt heeft voormalig Marvel chairman Isaac Perlmutter het stemrecht over zijn Disney-aandelen aan Trian Partners gegeven, het bedrijf van Nelson Peltz. Die blijft aandringen op bestuurszetels. Trian Partners bezit inmiddels 33 miljoen aandelen.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.