Disney+ maakt zich klaar voor de terugkeer van The Mandalorian

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 23 februari 2023.

Nieuws uit de parken

 • Walt Disney Imagineering heeft een video animatic online gezet van World of Frozen. Hierin is te zien hoe het gaat zijn om als bezoeker rond te lopen in het themagebied dat volgens de planning in de tweede helft van 2023 open gaat in Hong Kong Disneyland.
 • De pop Tilly die bij de kassa zit van de Main Street Cinema in Disneyland heeft een nieuwe outfit gekregen. Deze is nu paars ter gelegenheid van Disney100. Ze draagt ook een Disney100 nametag.
 • In september zal The Villas, een nieuw onderdeel van het Disneyland Hotel in Anaheim openen. Disney heeft nu nieuwe concepten uitgebracht om een idee te krijgen van deze, op het hoog redelijk generieke uitbreiding.
 • Walt Disney World is op zoek naar stunt acteurs voor Indiana Jones Epic Stunt Spectacular in Disney’s Hollywood Studios. Geïnteresseerden van alle etniciteiten en genderidentiteiten kunnen zich online aanmelden.
 • Na het succes van Encanto is het een no-brainer: Er komt een meet & greet met Mirabel naar het Magic Kingdom. Volgens de geruchten zal dit op de plek zijn van de meet & greet met Merida uit Pixar’s Brave.
 • In Hollywood Studios is het nieuwe Roundup Rodeo BBQ beter zichtbaar geworden nu de hekken aan de voorkant zijn weggehaald. Vooralsnog lijkt de laatste concept-art van het restaurant een vrij goede weergave te zijn van de buitenkant, het is afwachten of dat ook voor de binnenkant geldt.
 • Disney probeert op allerlei manieren mensen over te halen om een verblijf te boeken aan boord van de Galactic Starcruiser. Zo kunnen nu ook Cast Members met korting boeken. Zij mogen tot drie personen meenemen.
 • Het is sinds gisteren weer mogelijk om een reservering te maken bij Walt’s in Parijs. Het restaurant zal 1 april weer heropenen en is voor het eerst in lange tijd ook weer geopend tijdens de avonduren, vooralsnog kun je tot 9:30 uur reserveren
 • In Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park is onder het Quinjet platform een zitgelegenheid geïnstalleerd. Dit moet er voor zorgen dat bezoekers niet meer tegen de helling op klimmen.

Bioscoop en Disney+

 • Met nog een week te gaan tot de start van het derde seizoen is de promotiemachine van The Mandalorian goed op stoom gekomen. Jon Favreau en Pedro Pascal waren bij een evenement in Londen en de eerste drie character posters (Din Djarin & Grogu, Bo-Katan en Greef Karga) zijn verschenen.
 • Voorlopig hoeven we geen Disney+ series van Avatar te verwachten. James Cameron geeft aan dat het produceren te duur zou zijn. Maar hij zegt ook dat die kosten zullen dalen en dat het over vijf jaar wel eens anders kan zijn.
 • In een recent interview met The Wrap heeft Pete Docter, CCO van Pixar, verteld over wat er mis zou kunnen zijn gegaan met Lightyear. Pixar had hoge verwachtingen maar die zijn niet voldaan.

Overig nieuws

 • Iedereen die Star Wars Jedi: Survivor vooruit heeft besteld krijgt toegang tot het “Hermit Cosmetic Pack”. Deze outfit, lightsaber en blaster zijn geïnspireerd op Obi-Wan Kenobi. Ook is er meer bekend geworden over het open world level design.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.