Disney maakt details bekend van Disney Treasure

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 6 september 2023.

Disney Cruise Line

  • Gisteren heeft Disney Cruise Line tijdens een livestream veel details bekendgemaakt van de Disney Treasure die op 21 december haar eerste reis gaat maken. Zo krijgt het schip een theatrale dining experience in de vorm van Plaza de Coco, komt er een snoepwinkel genaamd Jumbeaux’s Sweets (gebaseerd op Zootopia) en is Sarabi een centrale hub voor activiteiten overdag en in de avond (voor volwassenen). Verder een Tomorrow Tower Suite, de Skipper Society lounge (met Jungle Cruise thema) en een Periscope Pub gebaseerd op 20,000 Leagues Under the Sea.
  • Net als de Disney Wish krijgt ook de Disney Treasure een attractie. Deze gaat AquaMouse: Curse of the Golden Egg heten en hiervoor is een compleet nieuw verhaal bedacht waarin Mickey en Minnie een avontuur beleven in een oude tempel.

Nieuws uit de parken

  • De selectieprocedure voor nieuwe ambassadeurs van Disneyland Parijs is in volle gang. Er zijn nu tien halve finalisten gekozen. Op 15 september zullen de finalisten gekozen worden. De winnaars zullen uiteindelijk in 2024 en 2025 de huidige ambassadeurs Carmen Lleo Badal en Quentin Rodrigues opvolgen.
  • John Stamos, bekend van Full House, is groot fan van de Disney parken. Recent was hij in Disneyland Parijs en werd daar vanuit Big Thunder Mountain geïnterviewd door de eerder genoemde ambassadeurs Carmen en Quentin.
  • Het doek is gevallen voor Rogers: The Musical, maar er wordt al gespeculeerd over een terugkeer van de Marvel show. Op de gevel van het Hyperion Theater verscheen namelijk de tekst “That’s the thing about endings… they can be rewritten”. Er wordt gedacht dat de show misschien naar de Disney Treasure zal verhuizen.
  • Walt Disney World heeft een limited evenement aangekondigd voor jaarpashouders. Deze draait compleet om merchandise. Men krijgt daar vroege toegang tot en hoge korting op geselecteerde merchandise. Het vindt plaats van 20 tot en met 23 september in de AdventHealth Arena bij het ESPN Wide World of Sports Complex.
  • Er is meer merchandise nieuws: Dooney & Bourke komt namelijk met een tassencollectie gebaseerd op Peter Pan. Deze zijn in de parken te koop bij Discovery Trading Company in Disney’s Animal Kingdom en bij Uptown Jewelers in het Magic Kingdom.
  • Terwijl Disneyland Parijs nog op zoek is naar nieuwe ambassadeurs, heeft het Aulani Resort er al een gevonden. Het gaat om Dylan Rogers die op 1 januari 2024 begint in deze functie.

Bioscoop en Disney+

  • FX heeft een video online gezet waarin al hun series centraal staan. Naast bekende titels als The Bear ook al korte voorproefjes van American Horror Story: Delicate, A Murder at the End of the World en Shōgun. In Amerika te zien op Hulu, bij ons op Disney+.
  • Vannacht is alweer aflevering vier van Ahsoka verschenen op Disney+. Om deze te promoten is een dag eerder onderstaand fragment online verschenen.

Overig nieuws

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.