Disney keert terug naar de bioscoop

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van maandag 13 september 2021.

  • Disney heeft bekend gemaakt dat de rest van de films dit jaar eerst exclusief 45 dagen lang in de bioscoop te zien zullen zijn. Het gaat om The Last Duel, Ron’s Gone Wrong, Eternals, West Side Story en The King’s Man. De nieuwste film van Walt Disney Animation Studios, Encanto, zal 30 dagen exclusief te zien zijn in de bioscoop zodat deze vervolgens op 24 december toegevoegd kan worden op Disney+.
  • Marvel Studios gaat voor vijf films in 2023, want naast Ant Man and the Wasp: Quantumania en Guardians of the Galaxy Vol. 3 zijn er nu drie nieuwe data in het schema toegevoegd: 28 juli, 6 oktober en 10 november. Als wij een gokje mogen wagen, zijn de plekjes voor Blade (met in de hoofdrol Mahershala Ali), Fantastic Four (van Jon Watts) en Captain America 4 (met Sam Wilson als Cap).
  • Naast Marvel is ook Walt Disney Studios druk bezig met haar releaseschema: De releasedatum van de live-action The Little Mermaid is vastgelegd op 26 mei 2023. The Bobs Burgers Movie verschijnt op 27 mei 2022, een jaartje eerder dus.
  • Vorige week berichtten we over het aanstaande langdurige onderhoud in Animal Kingdom aan Expedition Everest. Jim Hill meldt in de Disney Dish van deze week, dat weliswar de Yeti zelf niet aangepast zal gaan worden, maar dat het erop lijkt dat er – net als onder meer in Big Thunder Mountain – de Projction Mapping Technologie gebruikt gaat worden om wat meer leven in de Yeti te krijgen.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.