Disney+ gaat live uitzendingen aanbieden

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 11 april 2022.

Nieuws uit de parken

  • Sinds kort is Toad Hall, het restaurant in Disneyland Parijs, na lange tijd weer geopend. Ook vanuit Amerika wordt met jaloezie gekeken naar de details in het restaurant, de verwijzingen naar de film en de manier waarop het eten wordt geserveerd.
  • Bossage alert! In Avengers Campus zijn bomen gespot. DLP Report heeft het vastgelegd in een paar foto’s.
  • De onderhoudsbeurt van Expedition Everest lijkt vertraging op te lopen. De achtbaan in Animal Kingdom zou eigenlijk mid-april heropenen, maar Disney heeft deze datum inmiddels van de site afgehaald.
  • Blog Mickey maakt een rondje door EPCOT om de verscheidene bouwplaatsen te bekijken. De constructie van Journey of Water wordt klaargemaakt voor het aanbrengen van het rotswerk, Connections Eatery Cafe is bijna klaar voor opening en de Lightning Lane-scanmodules zijn klaar bij Cosmic Rewind. Ondertussen lijkt er bij het PLAY! Pavilion nog steeds weinig te gebeuren..

Bioscoop en Disney+

  • De populaire show Dancing With The Stars gaat verhuizen van de Amerikaanse zender ABC naar Disney+. Ook daar zal het live uitgezonden worden. Het is daarmee de eerste live serie op de streamingdienst. Alleen abonnees in Amerika en Canada kunnen straks naar de show kijken.
  • Een van de regisseurs van de Star Wars serie Ahsoka is bekend. Het gaat om Peter Ramsey die vooral bekend is van de Oscar winnende animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse. Hij zal voor tenminste één aflevering plaats nemen in de regisseursstoel van de serie over Ahsoka Tano.
  • In de Verenigde Staten is HBO Max voor het eerst groter dan Disney+ en staat daarmee op de derde plek qua marktaandeel. Netflix blijft aan kop met 23%. Disney+ en Hulu hebben samen wel een marktaandeel van 24% waardoor een uiteindelijke fusie van die twee natuurlijk voor de hand ligt.
  • Assepoester maar dan met sneakers. Dat is het uitgangspunt van de nieuwe Disney+ Original film Sneakerella. Er verscheen afgelopen weekend een nieuwe trailer.

Overig nieuws

  • De game serie Kingdom Hearts bestaat 20 jaar. Dit werd gevierd met een aantal aankondigingen. Het grootste nieuws is dat Kingdom Hearts IV officieel aangekondigd is. De trailer daarvan vind je vanaf 4:05 in de onderstaande video. Ook is Kingdom Hearts: Missing-Link aangekondigd. Dit is een nieuwe mobile game.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.