Disney Dreams of Christmas komt terug!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 2 september 2022.

Nieuws uit de parken

  • Na een afwezigheid van bijna zes jaar zal dit seizoen, als onderdeel van de 30e verjaardag van Disneyland Parijs, de avondshow Disney Dreams of Christmas terugkeren. Samen met de al eerder aangekondigde terugkeer van Mickey’s Dazzling Christmas Parade krijgt het kerstseizoen in Parijs steeds meer vorm.
  • Tegelijk met de kerstaankondigingen is er ook meer bekend gemaakt over het Halloween-seizoen in Parijs. Er komt een speciale pre-show voor Disney Illuminations waarin de Villains centraal staan, er zijn nieuwe snacks en de zombies keren terug in Adventureland tijdens de Halloween Soirées.
  • Ook Disneyland Parijs houdt rekening met de hoge gas- en energieprijzen. Zo zijn de gaslampen in de Arcades van Main Street tot nadere aankondiging uitgezet.
  • De Disney Vacation Club krijgt een ledenlounge in het Disneyland Resort in Tomorrowland. Deze gaat Star View Station heten en bevindt zich op de eerste verdieping van het Star Wars: Launch Bay gebouw.
  • Shanghai Disneyland heeft het bekende Mickey bloemenbed bij de ingang tijdelijk vervangen voor een LinaBell bloemenbed. De reden is dat september Duffy maand is en er dus veel aandacht is voor Duffy & Friends.

Bioscoop en Disney+

  • Een van de nieuwe toevoegingen op Disney+ Day (8 september) zal een nieuwe short zijn van The Simpsons. In Welcome to the Club wil Lisa graag een prinses zijn, maar komt ze er achter dat slecht zijn misschien wel veel leuker is.
  • De goed ontvangen FX serie The Bear (100% op Rotten Tomatoes) komt ook eindelijk naar Nederland. Disney heeft bekend gemaakt dat de serie vanaf 5 oktober te zien is op Disney+.
  • Op 26 oktober start het tweede seizoen van de serie The Mysterious Benedict Society met een dubbele aflevering. Bekijk hieronder de trailer:

Overig nieuws

  • Ter gelegenheid van D23 Expo is het vliegtuig van Walt inmiddels in Anaheim aangekomen. Het bevindt zich daar momenteel op de Toy Story parkeerplaats.
  • Funko komt ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Walt Disney World met een aantal leuke items: Mickey met een Dole Whip, Mickey in Tower of Terror bellhop kostuum en Minnie op een paard van de Prince Charming Regal Carrousel.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.