Prijzen omhoog in de Amerikaanse parken

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 12 oktober 2022.

Nieuws uit de parken

  • Gisteren was een dag waarvan je wist dat hij zou komen: prijsverhogingen in de Amerikaanse parken. Onder andere de prijzen voor eten, Capture Your Moment en verschillende ervaringen in Galaxy’s Edge zijn gestegen.
  • Ook de tarieven voor Genie+ gaan op de schop. In Disneyland ging de prijs niet alleen omhoog, maar worden er ook afhankelijk van de drukte variabele tarieven toegepast. Walt Disney World gaat ook over op variabele tarieven, die zelfs deze maand al kunnen ingaan. Ook de prijzen voor Individual Lightning Lanes worden variabel.
  • Het aanbod van Genie+ in Disneyland wordt wel uitgebreid. WEB SLINGERS: A Spiderman Adventure is niet langer los te koop als Individual Lightning Lane, maar valt nu onder het boekbare aanbod van Genie+
  • Disney heeft meer details bekend gemaakt van het kerstseizoen in Disneyland Resort in Anaheim. Zo krijgen Mickey en Minnie dit jaar een nieuwe outfit.
  • Disney komt terug op een controversiële beslissing. Cast Members kregen namelijk de keuze: een Main Gate Pass (toegang tot de parken) of een Disney+ bundel abonnement. Vanaf 2023 krijgen Cast Members beide voordelen.
  • We hebben nog altijd geen specifieke openingsdatum, maar er wordt volop getest met Fantasmic! in Disney’s Hollywood Studios.
  • Deze winter keert L’Hiver Gourmand terug in Parijs. Dit food festival met winterse specialiteiten keert van 12 november 2022 tot en met 19 maart 2023 terug in het Walt Disney Studios Park en zal debuteren in het Disneyland Park.

Bioscoop en Disney+

  • Marvel Studios heeft de pre-productie van Blade stilgelegd. Ze zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe regisseur. Hierdoor is de releasedatum uitgesteld van 3 november 2023 naar 6 september 2024. Dit heeft een domino effect veroorzaakt waardoor andere Marvel films ook uitgesteld zijn. Het gaat om Deadpool 3, Fantastic Four, Avengers: Secret Wars en een nog titelloze Marvel film.
  • Voor Black Panther: Wakanda Forever is een nieuwe set aan posters onthuld. Ook is er een nieuwe teaser en een nieuwe featurette waarin cast en crew vertellen over hoe ze deze film gemaakt hebben zonder Chadwick Boseman.
  • Op 9 december verschijnt Idina Menzel: Which Way to the Stage? op Disney+. In deze documentaire wordt Idina Menzel (musicalster en stem van Elsa in Frozen) gevolgd tijdens de voorbereidingen van een groot concert in Madison Square Garden in New York.
  • De Goosebumps serie voor Disney+ heeft twee nieuwe acteurs toegevoegd aan de cast. Het gaat om Zack Morris en Isa Briones.

Overig nieuws

  • Vandaag moeten we helaas ook verdrietig nieuws melden: Angela Lansbury is op 96 jarige leeftijd overleden. Onder Disney fans is ze vooral bekend als de stem van Mrs. Potts in Beauty and the Beast maar ze was ook te zien in Bedknobs and Broomsticks en Mary Poppins Returns. In 1992 trad ze op tijdens de opening van Euro Disney. In 2016 zong ze de titelsong van Beauty and the Beast tijdens een evenement ter gelegenheid van de vijfentwintigste verjaardag van de film.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.