De Main Street Electrical Parade keert (opnieuw) terug!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 27 oktober 2021.

Nieuws uit de parken

  • Het kasteel in Disneyland Parijs komt steeds verder uit de steigers. We zien onder andere dat de houten trap aan de linkerkant is teruggekeerd en dat de veiligheidscamera is gecamoufleerd naar de kleuren van het kasteel
  • Alles weten over de nieuwe regels waarmee je straks Amerika weer binnen kunt? Donalteur Max deelde deze regels en deze regels met ons.
  • *start zoemend geluid in* – De Main Street Electrical Parade komt opnieuw terug naar Disneyland! Disney Parks heeft op TikTok een korte video gedeeld waar één van de praalwagens te zien is die een vrachtwagen richting Disneyland binnen rijdt. Wat ons betreft kan die fantastische reclamespot uit 2017 gewoon opnieuw worden gebruikt!
  • Ook in de eerste maand van 2022 zal de Walt Disney World Railroad nog geen rondjes maken rondom het Magic Kingdom. de sluiting van de trein, die eind 2018 werd ingezet voor de constructie van Tron, duurt hiermee al bijna 3 jaar.

Disney+

Overig nieuws

  • Er circuleert een petitie om Bob Chapek te ontslaan als CEO van de Walt Disney Company. Volgens WDW News Today proberen zelfs oud-Imagineers de petitie te verspreiden. In D-Tales 258, die donderdag verschijnt maar nu al voor de Donalteurs te beluisteren is, wordt ook aandacht besteed aan het onderwerp.
  • Klein podcast tipje van Niels: De Star Wars Podcast combineerde in het hoofdonderwerp deze week twee Disney franchises: Family Guy en uiteraard Star Wars.
  • Bill Murray in de MCU? De acteur lijkt te bevestigen dat hij een rol heeft in Ant-Man and The Wasp: Quantumania.
  • Gisteren verscheen de Guardians of the Galaxy game voor de verschillende consoles en PC. Ter gelegenheid van de lancering is er een nieuwe trailer.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.