De Magical Express heeft een opvolger

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 22 december 2021.

Nieuws uit de parken

  • Goed nieuws vanuit Avengers Campus in Parijs: Volgens een recente casting call vliegt de nieuwe Captain America volgend jaar zomer in ieder geval het Walt Disney Studios Park binnen! In onderstaande video zien we nog een keer de succesvolle reveal in Anaheim.
  • Met de verwachte drukte rond de kerst zijn de prijzen van de individuele Lightning Lane van twee attracties in Disney California Adventure flink omhoog gegaan. Het gaat om WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure en Radiator Springs Racers. De prijs is nu 18 dollar per persoon terwijl dat op een normale doordeweekse dag 7 dollar per persoon as.
  • Het allerlaatste Disney hotel in Walt Disney World dat nog gesloten was, zal in de lente weer open gaan. Het gaat om Disney’s All-Star Sports Resort. Gasten die daar willen verblijven kunnen vanaf vandaag weer boeken.
  • Een nieuwe manier van reizen tussen het vliegveld en Walt Disney World is aangekondigd. The Sunshine Flyer zal met gethematiseerde bussen de gasten alvast in de magische Disney stemming brengen zodra ze het vliegveld verlaten. De dienst gaat vanaf 1 februari van start.

Bioscoop en Disney+

  • Death on the Nile, gebaseerd op het boek van Agatha Christie, heeft eindelijk een trailer. De opvolger van Murder on the Orient Express uit 2017 werd vlak voor de coronapandemie opgenomen en zal nu eindelijk in februari 2022 in de bioscoop gaan verschijnen. Er zijn ook posters vrijgegeven. Een voor Amerika en een voor de internationale markt.
  • Niet van tevoren aangekondigd, maar vanaf vandaag is een nieuwe Original te bekijken op Disney+. Het gaat om The Wonder Years. De serie is in Amerika momenteel te zien op zender ABC.
  • En we kunnen vandaag nog een trailer delen. Het gaat om de Marvel animatieserie Hit-Monkey. De release was eerder gepland voor 17 november, gelijk met Hulu in Amerika, maar werd uitgesteld. De serie is vanaf 26 januari eindelijk te zien op Disney+.

Overig nieuws

  • In een interview heeft Bob Iger gesproken over de mogelijke fusie van The Walt Disney Company en Apple. Hij gelooft dat als Steve Jobs nu nog geleefd zou hebben dat de twee bedrijven inmiddels samen gegaan waren. Of dat er in ieder geval over die mogelijkheid gepraat zou worden.
  • Aangezien maar een beperkt aantal Nederlanders Spider-Man: No Way Home heeft kunnen zien, heeft de satirische website De Speld een aantal basisregels opgesteld om de verspreiding van spoilers tegen te gaan.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.