De eerste beelden van de Haunted Mansion bar aan boord van de Disney Treasure

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 25 oktober 2023.

Nieuws uit de parken

  • De bekende gingerbread displays in de resorts van Walt Disney World komen ook in 2023 weer terug.
  • De Disney After Hours events keren terug naar Walt Disney World Resort, vanaf 10 januari in Disney’s Hollywood Studios, 11 januari in Magic Kingdom Park en 2 februari in EPCOT. Je kunt de parken drie uur (na sluitingstijd) verkennen als nooit tevoren – met lagere wachttijden voor attracties, je geliefde personages en onbeperkte, gratis snacks.
  • Een bezoeker van EPCOT gaat wel heel ver om een weddenschap te winnen: hij is vanaf de brug bij het Italië paviljoen in de World Showcase Lagoon gesprongen.
  • Disney Live Entertainment Parades and Spectaculars Executive Steve Davison heeft tijdens een preview van seizoen twee van Behind the Attraction gesproken over de interesse van The Walt Disney Company in dronetechnologie en de wens om het huidige gebruik ervan uit te breiden.
  • Walt Disney World ontving studenten van de Evans High School in Orlando voor een leerervaring gericht op innovatie bij EPCOT voor ‘National Go on a Field Trip Month‘, het nieuwste initiatief van het resort dat investeert in scholen en studenten in Florida.
  • Op 31 oktober zal voor de Halloween avond in Disneyland Parijs de Nightfall with the Disney Villains show op het kasteel uitgebreid worden met vuurwerk.

Bioscoop en Disney+

  • Het schrijversduo Kate Herron en Briony Redman heeft een aflevering geschreven voor de aankomende Doctor Who serie. Kate Herron is voornamelijk bekend als de Executive Producer en regisseur van seizoen 1 van Loki en de Sex Education serie; Briony is een actrice, comédienne en BAFTA Rocliffe winnende schrijfster.
  • King Magnifico, de schurk in de aankomende Disney film Wish, heeft voor het eerst van zich laten horen. Beluister hieronder naar “This Is The Thanks I Get?!” gezongen door Chris Pine.

Disney Cruise Line

  • De Disney Cruise Line heeft de eerste beelden getoond van de Haunted Mansion bar die aan boord van de Disney Treasure zal komen. Deze experience nodigt de gasten uit om deel te nemen in het volgende verhaal van de Haunted Mansion, gefocust op het verhaal van een joviale kapitein die het spookachtige rijk betrad na een rampzalig diner met zijn geliefde verloofde.

Overig nieuws

  • Voor de Disney boekliefhebbers is er op 13 september jl. een nieuw boek uitgekomen, Disneyland on the Mountain: Walt, the Environmentalists, and the Ski Resort That Never Was. Dit boek beschrijft de mislukte poging van het bedrijf om in de skiresortsector te komen, in de Mineral King-vallei in Californië.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.