De Disneyland Paris 2021 plannen

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 18 december 2020.

  • Vanaf januari 2021 zal ‘Sleeping Beauty Castle‘ een flinke opknapbeurt krijgen. Het kasteel zal ruim een jaar weliswaar open zijn om doorheen te lopen, maar de buitenkant zal volledig in gethematiseerde doeken gehuld zijn. Het moet klaar zijn voor de 30e verjaardag van het park in 2022.
  • Ook nieuw voor 2021, is de Disney Jr. Dream Factory.
  • Opnieuw brengt Disneyland parijs een boek uit over een geliefde attractie. Dit keer: Space Mountain. Maar de titel…A la terre aux etoiles…is wat anders dan die je kent. Het boek zal immers niet alleen de eerste versie, maar ook de tweede en derde versie van de attractie bespreken. De Star Wars overlay die er nu is, heeft immers nog steeds het etiket ‘tijdelijk’
  • In februari opent ook ‘menseneter’ en publieksfavoriet Buzz Lightyear Laser Blast weer zijn deuren. Check wat er allemaal gedaan is!
  • Een karrenvracht aan nieuwe merchandise staat voor ons klaar in 2021. Het Space Mountain boek is misschien we het meest bijzonder, maar waar zullen de schappen nog meer mee gevuld worden?
  • Wil je de hele show bekijken? Check m hieronder!

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.