De Disneyland Monorail heropent!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 15 oktober 2021.

Nieuws uit de parken

  • Het gerucht gaat dat Typhoon Lagoon in Walt Disney World zich klaarmaakt voor een heropening. Typhoon Lagoon sloot net als de andere parken in maart 2020 de deuren. Het andere waterpark Blizzard Beach heropende op 7 maart van dit jaar maar Typhoon Lagoon bleef dicht.
  • Meer heropeningsnieuws: Vandaag zal de Disneyland Monorail weer in gebruik genomen worden. Toen Disneyland Anaheim in april heropende bleef de monorail nog gesloten vanwege coronamaatregelen.
  • Het gebied voor Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind is bijna klaar. Wat nog wel mist is het Nova Corps schip dat de aandacht van gasten naar de attractie moet trekken.

Disney+

  • Op 12 november (Disney+ Day) verschijnt Olaf Presents. Een serie van shorts waarin Olaf bekende Disney Classics naverteld. De trailer is nu verschenen.
  • Disney+ gaat in november uitbreiden in Azië en heeft aangekondigd veel Aziatische Originals te willen produceren. Disney is van ook plan om te investeren in anime Originals. Daarmee willen ze de concurrentie aan gaan met Netflix. Met Star Wars: Visions lanceerde Disney+ vorige maand het eerste anime project van de streamingdienst.
  • De volgende Marvel serie Hawkeye zal op 24 november debuteren met twee afleveringen. Dat blijkt uit de nieuwste promo. Hierdoor zal de laatste aflevering niet langer meer tegelijk verschijnen met de eerste aflevering van Star Wars serie The Book of Boba Fett op 29 december.
  • De documentaire Adventure Thru the Walt Disney Archives zal op 19 november op Disney+ verschijnen. De documentaire verscheen in juni 2020 al exclusief voor D23 Gold leden. Of de documentaire ook in Nederland toegevoegd zal worden is nog niet bekend.
  • Ook zo genoten van Muppets Haunted Mansion? De muziek uit de special op Disney+ is inmiddels ook beschikbaar op Spotify.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.