Daredevil en Kingpin keren terug in Marvel serie Echo

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 8 juli 2022.

Nieuws uit de parken

  • Het lijkt erop dat Disneyland Parijs iets spectaculairs in petto heeft voor de opening van Avengers Campus. Er zijn nu repetities gaande van een Marvel drone show. De drones vormen allerlei herkenbare symbolen zoals bijvoorbeeld het schild van Captain America.
  • De Facebook en Instagram accounts van Disneyland Resort zijn gisteren gehackt. In plaats van Disney magie waren er beledigende en racistische opmerkingen te zien. De hacker schreef ook dat hij wraak wilde op Disneyland.
  • Bij Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind in EPCOT is het design van de vuilnisbakken aangepast. Dit is gedaan vanwege de hoeveelheid gasten die last krijgen van misselijkheid zodra ze uit de attractie komen.

Bioscoop en Disney+

  • The Hollywood Reporter meldt dat acteurs Charlie Cox en Vincent D’Onofrio terugkeren als Daredevil en Kingpin in de Marvel serie Echo. Ook zou Jessica Jones gespeeld door Krysten Ritter te zien zijn in de serie. Daredevil keerde eerder al terug in de MCU in Spider-Man: No Way Home. Kingpin deed dat in de serie Hawkeye.
  • Op 27 juli kun je op Disney+ kijken naar Light & Magic. In deze zesdelige documentaireserie wordt het verhaal verteld van ILM (Industrial Light & Magic), het visual effects bedrijf dat George Lucas in 1975 oprichtte toen hij Star Wars ging maken. Bekijk nu de trailer.
  • Carl Weathers speelt Greef Karga in The Mandalorian maar hij heeft ook de aflevering “The Siege” in het tweede seizoen geregisseerd. Ook voor het derde seizoen kruipt hij weer in de regisseursstoel. Hij zegt dat deze aflevering meer actie heeft en grootser aanvoelt.
  • De zanger Shawn Mendes heeft bekendgemaakt dat zijn Wonder wereldtournee gesponsord wordt door Disney+. Ze werken ook samen om wensen te vervullen van kinderen die in het ziekenhuis liggen en er wordt 1 dollar per ticket in Noord-Amerika gedoneerd aan jonge activisten om hun projecten te steunen.

Overig nieuws

  • Spelers van de game Fortnite hebben nu toegang tot twee Marvel karakters: Thor en Mighty Thor (Jane Foster). De karakters zijn beschikbaar in de Fortnite Item Shop.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.