Toy Story hotel opent binnenkort in Tokyo

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 29 oktober 2021.

Nieuws uit de parken

  • De renovatie van het kasteel in Parijs is bijna afgerond. Steeds meer steigers worden verwijderd waardoor het resultaat steeds beter te zien is. DLP Report heeft een mooie close-up van de vernieuwde gouden top met vlag.
  • Tokyo Disney heeft aangekondigd dat hun nieuwe Toy Story hotel op 5 april 2022 haar deuren zal openen voor gasten. De kamers zijn gebaseerd op Andy’s slaapkamer uit de films.
  • Op de foto met Mickey in Orlando? Hoewel het Magic Kingdom al weer een tijdje open is na de eerste lockdown was dit nog steeds niet mogelijk. Tot nu, want gisterochtend was Meet Mickey voor het eerst weer geopend en konden gasten het Town Square Theatre weer betreden voor een selfie met de muis.
  • Early Theme Park Entry is één van de nieuwe voordeeltjes die je krijgt als je on-side verblijft tijdens een Walt Disney World vakantie. Het komt er kort weg op neer dat je iets eerder de parken in mag ten opzichte van reguliere gasten. Is dit voordeel doorslaggevend in de keuze tussen on-side en off-side? Touringplans zocht het voor je uit.
  • In een video van Disney Cast Life heeft Jerome Smith, general manager van Star Wars: Galactic Starcruiser, twee cast members het goede nieuws verteld dat zij in het hotel aan het werk mogen.
  • Zoals eerder aangekondigd is de muziek van Harmonious en Disney Enchantment vanaf vandaag op Spotify te beluisteren.

Bioscoop en Disney+

  • Marvel Studios stoomt maar door: in 2023 gaan er volgens de laatste geruchten vijf projecten in productie: Nova, de Fantastic Four film van Jon Watts, de Shang Chi sequel, De Disney+ serie Okoye en een gloednieuw project: Thunderbolts.
  • Voor Disney+ is een National Treasure serie in de maak en we weten nu wie de hoofdrol daarin gaat spelen. Volgens Deadline gaat Lisette Alexis de rol van Jess Morales spelen. Zij gaat op zoek naar antwoorden met betrekking tot haar familiegeschiedenis.
  • Marvel heeft een nieuwe promo voor Hawkeye openbaar gemaakt. De eerste twee afleveringen van deze “holiday event” serie zijn op 24 november te zien op Disney+.

Overig nieuws

  • Bewoners van Regina, de hoofdstad van de Canadese provincie Saskatchewan, hebben een petitie gestart om een standbeeld van Deadpool in hun stad te plaatsen. In de eerste Deadpool film uit 2016 verklaarde het Marvel personage dat hij uit Regina kwam.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.