Daily Disney Roundup: woensdag 5 september 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 5 september 2018.

  • Disney heeft de vierde en laatste trailer voor The Nutcracker and the Four Realms vrijgegeven. De film moet vooral in Amerika DE kersthit van het jaar worden.
  • Het langverwachte nieuwe Taschen boek Disneyland is deze week verschenen – als je hem bijvoorbeeld bij bol.com in de pre-order had staan heb je hem inmiddels waarschijnlijk thuis liggen nu. Meer weten over dit prachtboek? Hier en hier lees je wat meer achtergronden.
  • Welke Disney-classics worden er wel niet allemaal omgevormd naar een real-life versie? Hier het overzicht zoals het er nu voorstaat.
  • Met het einde van de 25e verjaardag in Parijs in zicht en de start van Mickey’s 90e verjaardag krijgen alle castmembers in Parijs met ingang van 10 september een nieuwe badge.
  • Gisteravond hebben we op een Hilversums terras de 121e aflevering van D-Tales opgenomen. Deze komt later vandaag online op de site, in Spotify, de Apple en Google Podcast apps… kortom, op de plek waar je normaal naar D-Tales luistert. Nu al benieuwd naar de verhalen van Ralf uit Orlando? Op onze Patreon-pagina kun je nu al luisteren als je D-Tales steunt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.