Daily Disney Roundup: woensdag 20 december 2017

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 20 december 2017.

  • Nu al een grote kanshebber voor de titel Kerstfilm van het jaar — in 2018 dan, is de nieuwe Disney-film The Nutcracker & the Four Realms, die volgend jaar november gaat draaien. De eerste trailer is gisteren verschenen.
  • De gisteren onthulde Trumpamatronic heeft al voor de nodige hilariteit geleid online. BBC zet wat mooie reacties op een rijtje in deze video.
  • Wij konden wel genieten van Star Wars: The Last Jedi, maar niet alle fans zijn enthousiast. Er is een groot verschil tussen de goede reviews van kenners en kijkers op Rotten Tomatoes. Nou zijn er ook mensen die beweren dat er sprake is van een bot die voor de lage cijfers zorgt!
  • Één teleurgestelde fan heeft zelfs een petitie online gezet waarin de Disney company wordt verzocht de hele film te deleten.
  • We doen ons uiterste best om deze laatste week voor kerst nog wel een D-Tales op te nemen, maar het zit niet mee: ziekte, afwezigheid… we proberen ons er door heen te slaan dus hou de site of je favoriete podcast-app in de gaten!
  • Michiel is deze week weer druk bezig met geld inzamelen voor 3FM Serious Request, waarbij we dit jaar gezinnen proberen te herenigen. Dat kan onder andere door te bieden op dit toffe veilingitem: met 30 personen samen met Michiel genieten van een privé screening van Star Wars: The Last Jedi in het Nederlandse kantoor van The Walt Disney Company.
  • En vergeet niet: tot en met Tweede Kerstdag is D-log Radio 100% kerst. We draaien de mooiste kerstmuziek uit de parken non stop, waaronder de muziek die je tijdens kerst hoort op Main Street USA. Heerlijk voor de ultieme Disney-Kerstsfeer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.