Daily Disney Roundup: woensdag 15 april 2020

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 15 april 2020.

  • De Orlando Sentinel wijdt een hoofdredactioneel commentaar aan de verwoestende werking die de Corona Crisis kan gaan hebben voor de economie van o.a. Orlando.
  • Meer en meer verlof-overeenkomsten worden door The walt Disney Company gesloten met de verschillende vakbonden. Dit keer gaat het om de zgn. ‘equity actors’ : De acteurs die je op ziet treden in de verschillende shows in de parken, hotels en bijvoorbeeld ook het ‘straat’entertainment uitvoeren.
  • De procedure voor WDW medewerkers om in aanmerking te komen voor een uitkering lijkt zo ingericht te worden, dat dit automatisch geregeld wordt. Het gaat om zo’n 70.000 werknemers!
  • En weer een nieuw Disney cursus die online verschijnt: De Disney STEAM classes.
  • De Gouverneur van Californië heeft aangegeven dat grote bijeenkomsten nog maandenlang niet mogelijk zullen zijn. Wat dit betekent voor pret- en themaparken en in ons specifieke interessegebied, de Disney parken, Cruises en Resorts, is nog niet volledig duidelijk, Disney heeft nog niet gereageerd.
  • We berichtten er vorige week al over, maar de trailer is nu uit: Prop Culture, de nieuwe Disney+ serie waar we een kijkje nemen achter de schermen bij de films en het verhaal te weten komen achter de ‘props’ (de rekwisieten), die gebruikt zijn.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.