Daily Disney Roundup: woensdag 11 juli 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 11 juli 2018.

  • Disney heeft wat geschoven met release-data in hun opkomende film line-up. De vijfde Indiana Jones-film komt er pas in 2021 (tijd genoeg voor dat themaland in Parijs ;-)) en Mary Poppins Returns komt een week eerder uit dan gepland.
  • Eind september is er een speciale Jazz Loves Disney-avond in het Walt Disney Studios Park, maar komende zaterdag is het concept ook al te beleven op North Sea Jazz. De Volkskrant schreef alvast een mooi stuk over de link tussen Disney en jazzmuziek.
  • Nieuwe traktatie in Walt Disney World: een Peter Pan float in key-lime-smaak!
  • Likkebaarden: wat een unieke Disney-items zijn er te scoren bij deze veiling. Let op: allen voor de extreem gevulde portemonnee!
  • 45 graden celsius? Dat is ook voor Disneyland te heet: rides moesten gesloten worden, bezoekers verlieten het park op zoek naar verkoeling.
  • En we hebben een nieuwe D-Tales podcast voor je! Aflevering 117 is een vreemde eend (…) in de bijt: we bespreken onze favoriete niet-Disneyparken. Waarop scoren deze parken beter, slechter, of misschien even goed als door ons zo geliefde parken. We nemen een kijkje bij de grote toeristentrekkers in Amerika, Europa en uiteraard in ons eigen land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.