Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 30 november 2018.

  • Om kinderen al jong kennis te laten maken met Star Wars, komt Disney met korte cartoons van de films: Star Wars Galaxy of Adventures. Het verhaal van de bestaande Star Wars-films is in stukjes gehakt en verwerkt tot korte animatiefilms, met het verhaal, dialoog en de muziek en geluidseffecten van de originele films.
  • De Franse belastingdienst heeft vorig jaar een inval gedaan op de burelen van Disneyland Paris om illegaal wegsluizen van winst naar Amerika te onderzoeken, zo meldt Bloomberg.
  • Disney heeft Tom Hanks een rol aangeboden in de live-action-verfilming van Pinocchio. De 62-jarige acteur is met de studio in gesprek over de vertolking van Gepetto, de maker van de houten pop die op magische wijze tot leven komt.
  • De scheiding tussen Netflix en Disney is in volle gang: er komt geen nieuw seizoen van Daredevil.
  • Elk jaar is er op de Amerikaanse TV een kerstspecial van Disney te zien. Je kunt nu vast kijken naar zangeres Gwen Stefani die Feliz Navidad zingt in Disneyland Anaheim.

1 reactie op “Daily Disney Roundup: vrijdag 30 november 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.