Daily Disney Roundup: vrijdag 25 mei 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 25 mei 2018.

  • Nadat er een paar weken geleden al aangepast artwork van het nieuw te bouwen Frozen themagebied voor Hong Kong Disneyland opdook met daarop ineens een rollercoaster, is de komst van deze ride nu officieel. The Oaken Magic Sleigh Ride, eerst bedacht als een spinner a la Alien Saucer Swirl is nu een Seven Dwarves Mine Train-achtige family coaster. Interessante ontwikkeling, want met een Frozen-land op komst in WDS is de kans dat concepten voor beide parken gelijk ontwikkeld worden best groot!
  • De aankondiging komt met de opening van de nieuwe Moana show in Hong Kong Disneyland, de eerste voltooide stap in het meerjarenplan. Tevens werd bekend gemaakt dat de Ant-Man & The Wasp makeover van Buz Lightyear niet dit jaar maar in 2019 opent en het vernieuwde kasteel debuteert in 2020. Frozen komt dan in 2021 en tot 2023 staan nieuwe Marvel-rides in Tomorrowland op stapel.
  • Mooi souvenir idee bij je volgende bezoek aan DLP: de volledige set van vier posters van de treinstations is nu verkrijgbaar!

  • We hadden al zo’n vermoeden, en ja hoor: tijdens Tom Fitzgerald’s conferentie bij de #DFDInauguralParty worden de geheimen van de Phantom Manor renovatie onthuld!

  • De MagicPass komt nu echt naar Parijs — er is zelfs een instructievideo voor gemaakt:
  • Netflix is sinds gisteren het waardevolste mediabedrijf ter wereld. De streamingdienst passeerde Disney dat jarenlang op één stond.
  • Nieuw in @DisneylandNL: een Team Mickey voetbaltenue! Te koop bij Disney Clothiers, Sir Mickey, World of Disney, Disney’s Hotel New York en Disney’s Sequoia Lodge voor 19,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.